pátek 24. března 2017

Drevene nasady

Sme malá ale veľmi dynamická rodinná firma, ktorá sa zaoberá výrobou drevených násad z bukového a jaseňového dreva, do všetkých druhou náradia,v ýrobou rôznych výrobkou z dreva -masívne postele,kvetináče ,plotovky. Násady a rukoväte na poľnohospodárske a záhradné náradie: lopaty, sekery, kladivá, rýle, metly, hrable. Výroba drevených rebríkov, drevených tvarovaných násad do kovového náradia, porez guľatiny, predaj stavebného reziva.


Drevené násady - eShop. Veľký výber drevených násad. Dřevěné násady Pokud najdete doma sekyru bez topůrka nebo krumpáč bez násay tak Vám rádi nabídneme novou dřevěnou násadu.

Vaše motyky a hrábě budou zase díky našim násadám plnit zpět svoji práci. Násada z kvalitného smrekového dreva s priemerom mm. Na požiadanie vyvŕtame dierku alebo obrúsime koniec násady do kónusu (pre ľahšie nasadenie do kovového držiaka metly)- stačí napísať do poznámky objednávky.


Dřevěná násada na hrábě na seno s rozřezem. Každá tvarovaná násada je originál. Pri spracovávaní rôznych drevín na množstvo zákaziek nám vždy ostáva časť reziva nevhodná na stavebné alebo iné účely, a preto najkrajšie a najvhodnejšie kusy reziva odkladáme bokom, hromadne sušíme a následne spracovávame do krásnych drevených výrobkov.


Záhradkárske a poľnohospodárske potreby pohodlne a rýchlo cez internet. Profil společnosti VLAMARA.

Firma se zabývá výrobou a prodejem dřevěných násahrábí a prodejem krmných směsí a krmiv pro nejrůznější zvířata či ptactvo. Nabízíme široký sortiment kvalitního zahradního nářadí, které Vám bude dobrým pomocníkem na Vaší zahradě. Nářadí od Marušík Holz s. Ostrava je správnou volbou! V našej firme vyrábame všetky druhy drevených násad.


Sú to najmä drevené násady do lopát, krompáčov, hrablí, zmetákov, sekier a iných zahradníckych a stavebných náradi. Výroba dřevařských výrobků (dřevěné násady na nářadí atd.), velkoobchodní a maloobchodní prodej nářadí, ochranných pracovních pomůcek a krmiv pro hospodářská a domácí zvířata. Volajte pre technické poradenstvo. Kuriérska služba TOPTRANS, DPD.


Levné a kvalitní dřevěné násady na sekeru najdete na eshopu firmy Marušík Holz s. Rychlé dodání po celé ČR! Predam kvalitne drevene nasady na hrable s kolickami. Cena za kus je € pri väcsom mnozstve cena dohodou. Pro práci na zahradě je třeba být vybaven správným zahradním nářadím a my jsme tu od toho, abychom vám s výbavou pomohli. Nejen pro úpravu zahrádky a záhonu využijete hrábě, ty oceníte hlavně na podzim, kdy se projeví jako neocenitelní pomocníci při hrabání spadaného listí.


Pro úklid dílny a garáže se skvěle hodí smetáky a košťata, která zametou s každou. Tieto násady umožňujú predlžovanie všetkých nástrojov tohto combi systému. Vysoko kvalitné húževnaté drevo pôvodom z Európy tlmí vibrácie a má certifikát FSC.

To znamená záruku, že na výrobu násad je. V prípade záujmu o spominané vedľajšie produkty výroby drevených násad nás neváhajte kontaktovať. Spravíme Vám cenovú ponuku, s ktorou budete spokojný. Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky