čtvrtek 23. března 2017

Jídlonosiče

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. K tomu Vám poslouží jídlonosče z naší nabídky!


Nabízíme široký sortiment jídlonosičů plastových i nerezových. Jsou vhodné pro přenos a uchovávání potravin.

Plastové jídlonosiče mohou být použity i do mikrovlné trouby pro ohřev potravin. Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. V nabídce jídlonosiče s malými i velkými dózami ve barevných provedeních. Obvykle sestávají ze tří a více dóz, které lze do sebe zacvaknout.


Nejrozšířenější jsou plastové a nerezové jídlonosiče i speciální termonosiče, které udržují teplotu pokrmu během přepravy. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. V nabídce naleznete jak klasické hliníkové či nerezové jídlonosiče , tak jídlonosiče s termoobalem a jejich náhradní díly.

Banquet, Tefal, Jata a dalších. K jídlonosičům nabízíme i náhradní díly pro prodloužení životnosti jídlonosiče. Vyberte si jídlonosiče z nabídky stovek obchodů za ty nejlepší ceny!


Poradíme vám s nákupem jídlonosiče. Porovnejte ceny a nakupujte s přehledem. Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo jídlonosiče.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Využijte naší akční nabídky na plastové jídlonosiče. Všichni dopravci také fungují. Hodí se do jakékoliv domácnosti, protože každý občas potřebuje přenést uvařené jídlo z jídelny, restaurace nebo třeba donést oběd na chalupu. Z misky jídlonosiče se pohodlně najíte a uložíte v ní jídlo do lednice nebo do mrazničky.


Použijete je při cestování pro převoz dětského jídla, pro polévku do práce, či dokonce zmrzlinu. V tuto chvíli nelze zasílat objednávky na dobírku, použijte prosím platební bránu, doručování přes zásilkovnu bude tento týden, makáme ! Jídlonosič od Emsy udrží potraviny horké až hodin. Bude determinováno Doručení.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Celkový objem jídlonosiče je buď l nebo l. Termo jídlonosiče se dózami.

Ať už potřebujete oběd do práce nebo letní studenou svačinku, potřebnou teplotu potravin budete schopni udržet právě díky jídlonosiči. S jídlonosičem bude přenášení jídla tak snadné. Vybavte se nerezovým nebo plastovým jídlonosičem a nebudete litovat.


Oběd v jídlonosiči si déle udrží svoji teplotu a díky kompaktním rozměrům zabere minimum mí. Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie JÍDLONOSIČE , TERMOHRNCE A CHLADÍCÍ TAŠKY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky