pondělí 13. března 2017

Scarlett postýlka

Scarlett postýlka

Pokud do rodiny očekáváte přírůstek, zajisté budete potřebovat výbavičku, a mezi to hlavní patří především bezpečná a kvalitní dětská postýlka. Určitě si u nás do postýlky pořiďte i kvalitní matraci nebo třeba přebalovací podložku, kterou můžete položit přes postýlku. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Scarlett postýlka

Pohodlné a bezpečné pro holky i kluky. Postýlka je vyráběna dle platných norem EU ČSN EN. Detail produktu Do obchodu. Stav zboží Použit é, Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny. Nikdo nepřihazuje, buďte první.


Dřevěné dětské postýlky z tvrdého a odolného dřeva, jsou ideální pro zdravý a klidný spánek vašeho miminka. Různé barvy a materiály. Povrchová úprava bezbarvým i barevným lakem vyhovuje Vyhlášce Ministerstva zdravotnictví ČR č. Výška čela od země (bez koleček) 103cm. Celková délka x šířka 1x cm. Matrace a kolečka nejsou součástí dodávky, můžete si je samostatně objednat níže mezi souvisejícím.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sb, kladených na výrobky. Nohy postýlky mají předvrtné otvrory pro kolečka. Celý mechanizmus stahovací bočnice je pro maximální bezpečnost skrytý. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. This video is unavailable. Cestovní, kovové, plastové, zelené, 7. Scarlett dětská postýlka Atlanta.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Potřebujete občasné spaní pro vaše miminko? Dětská postýlka Drewex Kuba II bílá.


Scarlett postýlka

ProdáDĚTSKÁ POSTÝLKA scarlett -z kvalitního bukového dřeva. Kolečka ani matrace nejsou součástí postýlky, ale je možné si je objednat, dle vašich potřeb, z naší nabídky. SCARLETT Alek dětská postýlka , stahovací bok, bílá - buk, 1x cm.


Buková postýlka NEW BABY Alex - přírodní. Miminko tráví v postýlce v prvním roce života hodně času, a to nejen spánkem. Samotná postýlka nestačí. Musíme ji dovybavit matrací, povléct a případně přidat nějakou tu hračku - např.


Přesto lze postýlku doplnit válendovou bočnicí (je součástí).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky