středa 15. března 2017

Dřevěné misky prodej

Je použito stejné dřevo, jako na misky. Design podporující přírodní tvary a jedinečnost kresby dřeva. Pečlivě vyleštěno a dokončeno pro styk s potravivami. Cena prkének od 21- Kč za kus.


Na základě vašich požadavků vznikl zcela nový výrobek. Ručně soustružené dřevěné misky doladí váš interiér k dokonalosti.

Velké, středně velké i menší mísy dodávají vašemu stolu příjemný a přirozený dojem. Pro opravdový zážitek z jídla bez kovu doporučujeme set doplnit o dřevěné příbory. Tyto dřevěné misky byly jako první a už jsou vyprodány.


Avšak můžete si z nich vybrat tvarově i druh dřeva a rádi vám vyrobíme podobné a možná ještě krásnější. Naše dřevěné misky jsou soustružené a dále broušené s důrazem na různé tvary ozdobné prvky. Nabízíme je z třešně, javoru, jasanu, buku, jilmu a ořechu vlašského.


Specializujeme se na výrobu a prodej stylových, tradičních dře­věných výrobků. Vyrábíme a prodáváme věci, které se nám líbí a doufáme, že se budou líbit i vám.

Stále se inspirujeme, čerpáme z tradic a najdete u nás každou chvíli. Jak jistě víte i dřevo není napořád a proto je třeba dřevěné záhony náležitě ochránit před škodlivými vlivy počasí atd. Materiál tedy standardně impregnujeme ochrannými prostředky proti dřevokazným škůdcům, houbám a plísním. Barvu a odstín můžeme na přání také doladit.


Dřevěné záhony a jejich ochrana. Jednorázové misky - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater. Rádi bychom Vám jménem společnosti AMADEA s. V současném uspěchaném světě nalézá mnoho lidí oblibu v každodenním používání výrobků z přírodních materiálů, a proto jsme se rozhodli obohatit tento trh právě výrobou rozmanitého sortimentu dřevěných doplňků do domácnosti.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Když o misku budete pečovat, bude vám s radostí sloužit mnoho let.


Slouží jako dekorace, ale z některých se dá i jíst. Vhodné jsou na teplé i studené pokrmy. Vzácná souprava podložek pod skleničky, misky apod. Aktuální katalog firem v kategorii dřevěné misky.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Soustružené dřevěné misky různých průměrů,které najdou nejrůznější uplatnění v domácnosti a na chalupě i třeba jako dekorace obj. Vysoustruženy z bukového dřeva.


Proto si z něj vyráběli věci běžné potřeby. Vzpomeňte si na filmy vsazené do dávné minulosti. Můžete v nich vidět, že naši předkové používali dřevěné poháry , hrnky, ale i vany či velké koryta na praní. Samozřejmě, i naši předkové měli vyvinuté estetické cítění.


Objevovala se tak u nich, stejně jako u. V našem internetovém obchodě nabízíme dřevěné výrobky českých výrobců. Najdete zde dřevěné květináče, dekorace, dárkové předměty, vánoční a velikonoční dekorace, dřevěné hračky pro holky a kluky, pískoviště, houpačky. V nabídce jsou také různé polotovary k dalšímu tvoření.


Vyvýšené záhony z dřevěné kulatiny nebo masivního plechu můžete založit kdekoliv - i na betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky