pondělí 7. října 2019

Matrace na paletový nábytek

Matrace na sedačku z palet. Jádro matrace tvoří 7cm PUR pěna s vyšší hustotou, která je vhodná na sezení. Potah Medico je v bílém provedení, na zip, snímatelný a pratelný. Paletový ateliér nabízí stylový nábytek z palet.


Nábytek z palet vyrábíme z nových, tepelně ošetřených palet různých typů a rozměrů.

Sedáky - exteriér Skutečně nepromokavé matrace a polštáře, či polstry a sedáky do exteriéru, na palety, lavice i jiný nábytek a hlavně. Bohatá nabídka vybavení do kuchyně a jídelny - kuchyňské příslušenství, nádobí, příbory. Zahradní nábytek naší produkce - soupravy nábytku, podsedáky a zahradní houpačky. Vyrobený nábytek z palet jsme na přání povrchově upravovali jak bezbarvým lakem, tak celou škálou barevných odstínů, mořidel, vosků nebo přírodními oleji. Tímto získáte svůj paletový kousek do požadované podoby tak aby zapadl mezi ostatní nábytek v interiéru.


Exteriérový nábytek doporučujeme ošetřit. Výroba paletového nábytku na míru.

Eshop a výroba nepřerušena! Na dále vyrábíme a zasí. Měkoučké, tvárné a praktické - vyberte si polstrování, do kterého bude radost usednout! Ať už hledáte polstry na zahradní nábytek , podsedáky na jídelní židle a křesla, nebo polstrování pro nábytek z palet, na FAVI.


Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku Počet. Prodám úžasný nevyužitý paletový nábytek , jedná se o 2x dvojlavice d. Kč, nábytek nesloužil k užívání, pouze. DK-obchod - specialista na postele, matrace do postele, válendy, patrové postele a mnoho dalšího kvalitního nábytku z masivu.


Paletomanie - nábytek z palet s doplňky: outdoor venkovní matrace , sedáky, polštáře a stylové doplňky do interiéru i exteriéru, domu i na zahradu. Symbol FRESH a SWEET značí svěží barvy, měkkost a pohodlí INDUSTRY designu nábytku z dřevěných palet. Svou jednoduchostí nábytek z palet perfektně doplní moderní interiéry a zajímavým způsobem zpestří ty klasické.


S přírodními matracemi vytvoří palety skvělé a variabilní lůžko. Designové futony jsou pro paletové postele. Vyrobím pro vás matrace na míru přesně podle vašich představ o tvrdosti a rozměrech.


Obývací pokoje, pokoje pro hosty, posezení na zahradě, tak všude tady originální sedací soupravy z palet nastolí pohodovou atmosféru, pohodlné posezení a jedinečný design.

Vyrobíme pro Vás sedací soupravu z palet na míru Vašim potřebám, v naší nabídce najdete menší sedačky, rohové soupravy i jednotlivá křesílka. Moderní sedáky v jednoduchém designu ideální pro všechny běžné evropské palety. Vhodné také jako podložka nebo polštář a jiný zahradní nábytek.


Materiál je z vodoodpudivého polyesteru snadného na údržbu. V kategorii sedáky na paletový nábytek nabízíme sedáky a opěrky na nábytek vyrobený z palet. Podsedáky na paletový nábytek jsou vyplněny molitanem a potah je 1 polyester. Nabízíme jednobarevné varianty. Polstry na paletový nábytek mě u Vás zaujaly svým designem.


Popis byl přehledný a jasný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky