pondělí 14. října 2019

Zavařovací sklenice 50 ml

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Recenze na zavařovací sklenice. Bay Gifts to the Rescue. Zavařovací sklenice podle zkušeností ostatních.


Zavařovací sklenice 50 ml

Sklenice zavařovací 5ml. Kilner kulatá zavařovací sklenice s klipem, l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Detail produktu Do obchodu. Vyberte si u nás vaše nové zavařovací sklenice WECK z několika krásných a povedených modelů. To znamená, že je nemusíte používat jen k zavařování různých dobrot, ale také ke skladování různých potravin v ledničce - pudinky, semínkové kaše, vydatné svačinky nebo suchých plodin jako jsou ořechy, mandle. Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby.


Zavařovací sklenice 50 ml

Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Vyberte si zavařovací sklenice Twist (šroubovací uzávěr - hrdlo) v různých atypických provedeních - vhodné na zavařování masa, ovoce, zeleniny či jiných potravin. Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny. Balení sklenic obsahuje ks. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou).


Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné. Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Weck zavařovací sklenice Sturz průměr 1s víčkem 5ml. Sada mini zavařovacích sklenic Kilner, x ml. Vynikající pro zavařování a nakládání zeleniny, ovoce, marmelá pesta, hub apod.


Vakuum ve sklenicích s masivním klipem a kvalitním těsněním zůstane zachováno mnohem déle, zavařené pokrmy. Uschovejte léto a dobroty do sklenic na zimu. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck.


Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Náš e-shop Vám nabízí skleněné lahve, zavařovací sklenice a příslušenství. Vyberte si skleněné lahve na destiláty, slivovici, víno, pivo, mléko a ostatní nápoje či zavařovací sklenice , demižóny.


K lahvím a sklenicím nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. Skladem v Čelákovicích máme již milion lahví. Tradiční zavařovací sklenice se vzduchotěsným, silikonovým kroužkem a zavíracím pérovým klipem.


Praktický a velmi dekorativní pomocník při uskladňování potravin, zavařování ovoce, džemů, chutneys a marmelád. Praktická sklenice s pevným uzavíráním na kovový klip se hodí na zavařování drobného ovoce, hub nebo na marmelády. Další použité materiály: sklo s gumovým těsněním s kovovou přezkou. Zobraz detailní popis 27Kč.


Zavařovací sklenice 50 ml

Oblíbená mini sklenice. Možno zakoupit také v originálním balení, které obsahuje ks sklenic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky