úterý 15. října 2019

Tescoma fondue siesta

Cleaner for glass, mirrors and glazed surfaces ProfiMATE 5ml, Aloe vera. Oven, cooktop and grill cleaner ProfiMATE 5ml, Aloe vera. Intended for persons. Two vessels – a stainless steel for meat and ceramic for cheese and chocolate fondues , rotating ceramic dishes, coloured fondue forks and spoons, adjustable flame.


Made of high-grade stainless steel, resistant ceramics and high-quality plastic. Instructions for use enclosed inside. Two vessels–a stainless steel for meat and ceramic for cheese and chocolate fondues , rotating ceramic dishes, coloured fondue forks and spoons, adjustable flame. Solid manufacture comprising resistant metal and heat-resistant plastic. Fuelled with standard lighter gas.


Contains ethanol, burns for about minutes without producing any odour or soot. V luxusní soupravě SIESTA připravíte nezapomenutelnou fondue party až pro osob. Souprava je dodávána se nádobami. Nerezová nádoba se používá pro přípravu masového fondue v horkém oleji, keramická nádoba je určena pro sýrové a čokoládové fondue ohřívané ve vodní lázni. Vynikajúce na prípravu a štýlové podávanie mäsového, syrového a čokoládového fondue , určené až pre osôb.


Fondue není jídlo, je to společenská událost. Pasta Highly Flammable Ideal for cheese fondues within the fuel for fondue set fondue Siesta. Also suitable for other fondue burners and grills of the corresponding sizes. Vynikající pro přípravu a stylové podávání masového, sýrového a čokoládového fondue , určeno až pro osob.


Dvě nádoby - nerezová pro masové a keramická pro s. Tescoma Siesta fondue személyes. Használhatja hús, sajt illetve csokoládé fondü készítéséhez. Obsahuje etanol, horí bez zápachu a sadzí po dobu cca minút.


Tescoma fondue siesta

Návod k použití uvnitř balení. TESCOMA prostřednictvím exkluzivních souprav i originálních receptů. Find out all the details about the product line Siesta ! We use cookies to give you the best experience on our website. Főzés és sütés gyerekekkel. Whatever fondue you prepare… share and enjoy it!


Etanolt tartalmaz, szagtalanul ég és kb. Toto nádobí je určeno přesně pro přípravu a stylové podávání masového, sýrového či čokoládového fondue až pro osob! Záleží jen na vašich chutích a představách.


Tescoma fondue siesta

Meat fondue Cheese fondue Chocolate fondue rotating dishes Adjustable flame Coloured handles rotating dishes and coloured handles Excellent for the preparation and stylish serving of meat. Suitable for indoor and outdoor use. Then this highly flammable TESCOMA fondue SIESTA gel is designed for you. It burns without odour and soot for about minutes;nbsp;contains ethanol. Ignition at a single press of a button, provided with a smooth fl ame control.


V balení fondue gelu SIESTA jsou tři kusy, tzv. Použití gelu je velmi snadné. Do nádoby hořáku vložte fondue gel a sejměte víko. Hořák uzavřete nasazením rukojeti a vložte jej do nerezového stojanu soupravy fondue SIESTA. Gel v hořáku zapalte dlouhou.


Tescoma fondue siesta

Publikační systém Webget.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky