středa 30. října 2019

Sada na grilování tescoma

Grilování a pomůcky Pořiďte si gril, se kterým můžete začít grilovat už za minut od zapálení, a k němu řadu pomocníků , kteří vám přípravu kouřem vonících dobrot usnadní – např. Publikační systém Webget. Povyšte své grilování na umění a překvapte své blízké grilovacím vybavením! Grilovací nářadí vám zajistí příjemné grilování a chutné pokrmy!


Fondue není jídlo, je to společenská událost.

TESCOMA prostřednictvím exkluzivních souprav i originálních receptů. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce.


Každé jídlo si zaslouží hýčkání – ať jde o rychlou večeři či velkolepou recepci o mnoha chodech. TESCOMA nabízí elegantní i moderní servírovací nádobí, kvalitní nerezové příbory i spoustu nápaditých vychytávek, jež dodají vašemu stolování potřebný šmrnc. Mimo potřebné grilovací náčiní v ní naleznete také příbory, své přátele tak můžete kdykoliv bez obav pohostit.

Sada na grilování v kufříku je pak ideální na cestování, díky kompaktnímu provedení máte totiž vše potřebné vždy pohromadě. Stojan na plnění ryb kuskusem, rýží nebo zeleninou či jen jejich grilování nebo pečení v troubě. Stojan od značky Tescoma je vhodný pro pečení pstruhů, makrel, pražem či větších sardinek.


Ryby není třeba obracet, propékají se rovnoměrně. Sada nářadí pro grilování , nerez a dřevo, sada obsahuje ucelený set nářadí pro grilování - složení viz obrázek, použití : pro grilování a vaření, v domácnosti, na zahradě, při. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Všechny splňují vysoké nároky pro moderní a úsporné vaření. TESCOMA nabízí také samostatné poklice, prvotřídní nářadí na vaření z různých materiálů pro všechny typy povrchů a spoustu vychytávek, které při vaření rozhodně oceníte. Pro pohodlné přenášení je sada uložena v pouzdře na zip.


Ucelené soupravy kuchyňského nářadí z ušlechtilého dřeva nebo prvotřídního odolného plastu. V nabídce sady tří, pěti nebo šesti kusů nářadí na vaření. Osmnáctidílná sada na grilování v praktickém kufříku obsahuje velkou obracečku, grilovací vidlici, grilovac Grilujte jako profesionál s grilovací sadou BBQ Master Tools od InnovaGoods, s níž budete mít vždy po ruce všechno potřebné vybavení pro grilování masa, zeleniny a dalších potravin. Hledáte gril na dřevěné uhlí, se kterým je grilování snadné, čisté a voňavé?


V tom případě vyzkoušejte kompaktní Power gril PARTY TIME, který je skvělý nejen na zahradu a balkon, ale i do kempu, na piknik nebo na pláž.

Je totiž velmi skladný a díky své speciální konstrukci při grilování ( na rozdíl od běžných grilů) nepříjemně nekouří. Praktická sada na grilování. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Bez grilovacího náčiní se na grilovačce prostě neobejdete.


K tomu, abyste se stali mistrem grilování vám samotný zahradní gril totiž zdaleka nestačí. Vybavte svou letní kuchyň od základů, aby vám nic nechybělo. Jen tak si můžete být jisti dokonalým výsledkem. Nářadí na vaření Lžíce, naběračky, pěnovačky, obracečky, mašlovačky a spousta dalších pomocníků, kteří vám usnadní vaření.


TESCOMA je nabízí v mnoha variantách: dřevěné, plastové, kovové – všechny pochopitelně žáruvzdorné, ergonomické a stylové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky