pátek 4. října 2019

Svatební skleničky swarovski

Svatební skleničky ozdobené zářivými krystaly pro nevěstu a ženicha se jmény a datem svatby. Vážený zákazníci, aktuální dodací doby jsou 4-pracovních dnů. Aby byl Váš dárek co nejosobnější a tedy i nejoriginálnější, je možné na skleničky vygravírovat monogramy, popřípadě jména a datum svatby, výročí… dle Vašeho přání.


Na skleničky na sekt, které jsou úzké, se hodí spíše počáteční písmena. Na sklenkách na víno můžou být jak písmena, tak celá jména.

Pink Romance - svatební sklenice na šampaňské. Uvedená cena je za dvě sklenice včetně krabičky a gravírování. V ceně je gravírování zdarma! Skleničky jsou podobné jako Swarovski skleničky , avšak o poznání levnější.


Tyto svatební skleničky mají konce zahnuté ven. Pro přepravu těchto skleniček doporučujeme přepravní společnost Geis z důvodu jejich. Moderní broušené sklenice zdobené kamínky Swarovski Elements jsou vyrobeny s citem pro krásu křišťálového skla a zručností zkušených sklářských mistrů.


Se zbožím zasíláme i CERTIFIKÁT a POTVRZENÍ, že produkt je dekorován výhradně broušenými skleněnými kameny společnosti SWAROVSKI.

Buy Now Pay Later, Interest. Free Shipping Available. Check Out Swarovski on eBay. Fill Your Cart With Color today! Vyrobeno v České republice Nový Bor.


Dárkové balení satén kusy zdobené s krystaly Swarovski. Vše napsat do poznámky při objednávání. Barevné jubilejní číše. Základní surovina vyrobená v České republice Nový Bor.


Ručně broušené skleničky na červené víno s krystaly SWAROVSKI. Výborně se hodí pro mimořádné příležitosti jako jsou výročí svatby, různá jubilea nebo jako dárky z lásky. Vždyť, která svatba by se obešla bez novomanželského přípitku.


Křišťálové sklo a ruční pískování jmen a data svatby ze sklenic dělá jedinečný dárek nejen pro novomanžele, ale třeba i pro rodiče. Find Swarovski up to off on Lyst. Shop the new collection! Search thousands of stores in one place.


Lyst - Your world of fashion!

Dekorujeme pískováním jmen nevěsty a ženicha a datem svatby. Exkluzivní sklo vhodné zejména pro přípitek ve svatební den, nebo jako hodnotný svatební dárek. Krásný design a výjimečná kvalita.


Při používání Vám vždy přinesou vzpomínky na svatební den. Zelené skleničky s krystaly SWAROVSKI. Baleno v dárkové krabičce se saténem po dvou kusech.


ABYstyle Sklenice Star Wars (ks) 290ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky