čtvrtek 31. října 2019

Multifunkční halogenová trouba silvercrest

Multifunkční halogenová trouba SilverCrest za akční ceny #128176;. Skvělý pomocník do každé kuchyně - přenosná halogenová horkovzdušná trouba Vám uvaří, upeče i ugriluje či ohřeje Vaše oblíbené pokrmy a navíc ušetří elektrickou energii. Velmi jednoduchá obsluha. Snadná údržba díky skleněné omyvatelné pečící nádobě.


Lidl nabízí v akci multifunkční mikrovlnnou troubu SilverCrest s dvojitým grilem a funkcí horkého vzduchu. Příprava pokrmů je až 3× rychlejší než v běžné troubě a spotřeba energie až o menší. Další slevy bílého zboží na Kupi. Bez rozloučení nám odešla mikrovlnka, opravit se prý nedá.


Mikrovlnka SilverCrest z Lidlu. Rozměry vyhovují, cena taky, dost by se nám hodila. Nabízíme: Elektrická trouba s grilem SilverCrest SGB 13B2.


Silvercrest vhodná na Fimo za 5Kč je k dispozici v pražské Rooye. Minitrouby jsou plnohodnotnou náhradou za prostorově náročné klasické trouby. Některé mají i plotýnky, mohou tedy nahradit i varné desky.


Díky pyrolytickém čištěním, programů na pečení a grilu, je velmi oblíbená mezi zákazníky. Jako by náhodou mají příští týden v Lidlu v nabídce právě mikrovlnku. Vestavná trouba Beko patří do energetické třídy A. Dále trouba nabízí dotykové ovládání v češtině, dětský zámek. Moderní multifunkční zařízení, které peče, griluje, smaží, vaří, rozmrazuje a ohřívá pokrmy.


Halogenová trouba 17L BLACK. Tématické fráze: halogenová trouba recepty maso recepty pro halogenovou troubu zapékané brambory v troubě vaření v halogenové troubě recepty na halogenovou troubu halogenová trouba , vaření, recepty multifunkční halogenová trouba - recepty zapecene brambory v troube pečené brambory v troubě recepty na vaření v halogenové. Free Shipping Available.


Vacuum Hair and Beard Trimmer SilverCrest Made in Germany. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Až o menší spotřeba energie. Nevysušuje a udržuje pokrmy uvnitř šťavnaté. Umožňuje přípravu pokrmů bez kouře. Cirkulace horkého vzduchu zajišťuje rovnoměrné propečení pokrmu. Pokrmy jsou připraveny zdravěji s minimálním množstvím tuku.


Trouba má objem litrů, 60minutový. Obecné podmínky pro zachování bezpečnosti: 1. Před prvním použitím prosíme přečíst návod k obsluze a uschovat jej k pozdějšímu použití. Pokud je poškozen kabel pro přívod el.


Maso pečené v tomto hrnci není vysušené. V jednom přístroji tedy získáte skvělých funkcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky