pátek 25. října 2019

Spirálový kráječ na brambory

Spirálový kráječ s vodící jehlou na přípravu spirálových brambor ale i spirál z okurky nebo mrkve. Jednoduchá příprava pro přípravu kreativních bramborových spirál. Očekáváte návštěvu a chcete jim připravit originální pohoštění? Pořiďte si tento originální spirálový kráječ na brambory. Perfektní dárek pro milovníky hranolek a domácích chipsů!


Lze také využít na smažené spirály z brambor. Do středu brambory vtlačte vodící jehlu (k dispozici v naší nabídce zboží), nasaďte spirálový kráječ na vodící jehlu a zašroubujte pár závitů do brambory až k plastovému noži. Vložte prst do očka kráječe a otáčejte kolem osy. Do hotové spirály nasaďte špejli a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Tescoma PRESTO spirálový kráječ na brambory je vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál.


Jehlice je z nerezavějící oceli, spirálový kráječ a masivní rukojeť z odolného plastu. Sada obsahuje: spirálový kráječ s dostatečně ostrou čepelí masivní rukojeť s trny nerezové jehlice. S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory , jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Kráječ je vyroben z nerezové oceli. Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka.


Pomocník při vykrajování spirál z brambor. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Můžete na něm krájet také některé ovoce a zeleninu.


Zařízení je určeno pro velké a malé gastro provozy a cateringové firmy. Také milujete vy nebo vaše děti bramborové spirály ze stánku? Připravte si tuto dobrotu i přímo u vás doma. Balení obsahuje vše pro přípravu originálních bramborových spirál - jehlice z oceli pro smažení i pečení, spirálový kráječ a masivní rukojeť.


TESCOMA spirálový kráječ na brambory PRESTO, jehlice. Börner V- kráječ VClassicLine Starter Set Barva: Oranžová. Stroj je vyroben z nerezové oceli. Díky jeho gumové přísavce se snadno přichytí na kuchyňskou linku.


Je vyroben z nerezové oceli. Spirály vám vytvoří nádherné ozdobné tvary, kterými ozdobíte každý pokrm. Pomocí tohoto spirálového kráječe ozdobíte. Princípy ochrany súkromia na PriceOrcan. Price Orcan sa vám snažíme prispôsobiť na mieru.


Na základe vášho správania na webe personalizuje jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Odřízněte okraj okurky, brambory a do jejího středu zapíchněte trn kráječe a plynule otáčejte. Vyrobeno z tvrzeného plastu. Elektrický spirálový kráječ zeleniny.


Snadno tak vytvoříte mimořádně dlouhé spirály například z cukety, mrkve nebo okurky. Plnicí válec na zeleninu můžete využít zároveň jako úschovnu pro nástavce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky