úterý 29. října 2019

Multifunkční hrnec pohlreich

Multifunkční hrnec používá i známý kuchař Zdeněk Pohlreich v následujícím videu: Objem vnitřní nádoby. Záleží tedy pouze na vás, jaká velikost je pro vás nejlepší. V marketingových videích s ním vaří a doporučuje dokonce samotný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Snadné vaření a hlídání pokrmu.


Teplotu a délku úpravy můžete nastavit v rozmezí hodin, takže si jídlo můžete předpřipravit úplně bez dozoru a na přesný čas s tím, že si jej můžete delší dobu udržovat teplé. Co je multifunkční hrnec.

Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Výhodou je 3D ohřev, který zaručuje rovnoměrnou přípravu.


Elektrický multifunkční hrnec s objemem litrů a jednoduchými programy na vaření. Salente Cuco je vybaven vyjímatelným vnitřním hrncem z kvalitní nerezové oceli, LCD menu a ovládacími tlačítky v češtině. Součástí balení je bohaté příslušenství a praktická kuchařka s recepty. Jedním z řešení je multifunkční hrnec , ve kterém se dá ledacos uvařit a upéct často i za použití páry, která může výrazně vylepšit hotový „výtvor“.


Na druhé straně, ten kdo si takového pomocníka koupí nemůže spoléhat na to, že bude všespasitelný.

Zastane hodně práce, ale tak jako většinou, je nutné ho. S tímto hrncem připravíte fondue stejně snadno, jako si ugrilujete skvělý kus masa. Multifunkční tlakový hrnec s indukčním ohřevem připraví každé vaše jídlo rychle a jednoduše.


Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem. Vyberte si z široké nabídky hrnců od různých značek, z různých materiálů, hrnce na indukci atd. Máme pro vás litinové hrnce, které jsou robustní, výborně vedou teplo a jsou prakticky nezničitelné, nerezové hrnce jsou hygienické, odolné proti korozi, nechytají pachy a mají krásný moderní vzhled. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla!


Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Po vlně populárních slowcookerů přicházejí výrobci s novou generací chytrých hrnců, které se při vaření postarají úplně o všechno.


Kromě pomalého vaření slowcookerů zvládnou také opékat, fritovat, vařit na páře a dokonce i zavařovat. Díky tomu nemusíte postávat dlouhé hodiny u plotny, stačí nastavit program a můžete se věnovat rodině. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. Vnitřní nádobu, ve které se vše po přikrytí pokličkou připravuje, lze snadno vyjmout a klidně dát i do myčky.


V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými. Philips propaguje svůj multifunkční chytrý hrnec Multicooker online kampaní v hlavní roli se Zdeňkem Pohlreichem. Známý kuchař v pěti dílech internetové cooking show představí recepty, které vysvětlují koncept chytrého vaření „na jedno tlačítko“.


D ohřev, MultiCookbook, multifunkční hrnec , Philips Viva Collection MultiCooker, Zdeněk Pohlreich V listopadu rozšíří nabídku kuchyňských spotřebičů na českém trhu multifunkční hrnec , který supluje klasický i parní hrnec , pánev či troubu.

Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Multifunkční elektrický hrnec od společnosti Philips je jako stvořený pro snadnou a rychlou přípravu zdravých a přitom chutných pokrmů. Disponuje celou řadou moderních technologií , mezi nimiž nechybí například 3D systém ohřevu , dále integrovaným mikroprocesorem a automatickými programy pro jednoduchou a rychlou přípravu zdravých pokrmů.


Nádobí do mikrovlnné trouby) Hodnocení produktu: (). Vybírejte si Multifunkční zařízení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky