pondělí 21. října 2019

Mikrovlnná rúra whirlpool

Výkonné voľne stojace mikrovlnné trúby Whirlpool si zamilujete pre svoj dokonalý dizajn v kombinácií s inteligentnými funkciami. Multifunkčné mirkovlnné rúry od Whirlpool vedia ohrievať, grilovať, rozmrazovať zeleninu a variť na pare. Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. S Whirlpool poznáte rozdiel.


Výhodou je nahriatie grilu iba. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Domáce spotrebiče od svetového výrobcu Whirlpool. Whirlpool je jednotkou na trhu bielej techniky, domácich spotrebičov a vybavenia domácnosti už viac ako 1rokov. Práčky a sušičky sú rýchlejšie, preto počas dňa vyperiete viac bielizne.


Free Shipping Available. Looking For Whirlpool ? Začnite kulinársku kreativitu a pomocou mikrovlnnej rúry Whirlpool AMW 4IX a doprajte si celý rad pokrmov. Whirlpool WMD2IXL disponuje 5-palcovým farebným displejom a unikátnou funkciou Crisp pre zapekanie jedál do chrumkava.


Voľne stojaca mikrovlnná rúra s celkovým objemom l, elektronickým dotykovým ovládaním a prehľadným LCD displejom pre taniere s priemerom až 3cm. Whirlpool MWP 3W disponuje programom Auto Cook Menu s automatickým výberom receptov s prednastavenými hodnotami pre optimálne výsledky varenia. Svojim vlastníkom ponúkne len možnosť zohrievať si a rozmrazovať jedlo. Zvládne teda len jednoduché úlohy.


Kombinovaná mikrovlnná rúra. Find great deals on eBay for whirlpool and samsung. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Rúra je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky, ovládací panel pristroja je doplnený zeleným grafickým displejom. Start Making Money Today. Výkon mikrovĺn je 750W a výkon grilu 700W. Vstavaná mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 4IX má úrovne výkonu.


Distribúcia mikrovĺn je 3D. Rúra disponuje funkciou Crisp, ktorá má jedinečný tanier Crisp. Vysokovýkonný gril a rotácia taniera pracujú súčinne pre dosiahnutie vysokých teplôt potrebných pre upečenie alebo usmaženie chrumkavých jedál len za niekoľko minút. Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu ohrievať, grilovať, piecť, rozmrazovať, variť v pare aj kombinovať niekoľko činností naraz.


Mikrovlnná rúra whirlpool

Systém distribúcie 3D zabezpečuje rovnomerné prúdenie energie pre rovnomerný ohrev potravín. Patentovaná funkcia JetDefrost pre superrýchle rozmrazovanie potravín, až sedemkrát výkonnejšie ako ostatné mikrovlnné rúry. Pečenie, varenie v pare, zapekanie. Unikátna technológia 3D distribúcie mikrovĺn za.


Všetky požadované funkcie a programy môžete nastaviť pomocou elektronického dotykového ovládania, ktoré je doplnené prehľadným grafickým zeleným displejom. Rúra sa ovláda tlačidlami a má externú rukoväť. Elektronické ovládanie. Táto funkcia umožňuje uvariť v pare predprogramované druhy jedál, zemiaky, zeleninu, zmrazenú zeleninu, ryby.


Rúra Whirlpool AMW 4IX je vybavená patentovaným. Absolute je doplnené kovovým panelom s centrálnym gombíkom a prehľadným displejom. Vybavená je funkciami pre varenie, grilovanie, zapekanie Crisp, rozmrazovanie, ohrev a automatickými programami.


Vám pribalíme do výbavy. S ňou vykúzlite lahodné a zdravé jedlá, ktoré budú obľubovať všetci členovia rodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky