úterý 8. října 2019

Maxxo vakubox

Maxxo vakubox

Akár egy hétig is tárolható benne mindenféle száradás és penész nélkül. Viking bushcraft trip - snow, making tipi, reindeer sleeping bag, cooking meat on hot stone etc. Egyszerűen tegye rá kedvenc finomságaira az átlátszó fedelet, majd egy gombnyomással távolítsa el a felesleges levegőt és nedvességet. Pouhým stisknutím tlačítka spustíte vakuovací proces. Vakubox MAXXO je ideální pomocník do každé kuchyně.


Maxxo vakubox

Během okamžiku se odsaje vzduch z nádoby čímž zabráníte tvorbě bakterií, plísní a dalších mikroorganismů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? For shipping to other EU countries visit this page VacuBox Maxxo 10L.


Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Vacubox Maxxo VB003. Díky vakuovacímu systému si potraviny také udrží plné aroma, chuť, vůni, vitamíny a nutriční hodnoty. Stačí uložit vaše oblíbené dobroty pod průhledné víko, zavřít a stiskem jednoho jediného tlačítka odsát vzduch a přebytečnou vlhkost.


Vákuumos rendszerének köszönhetően az élelmiszerek minősége nem romlik. Akár kétszer hosszabb ideig is tárolhatjuk megvásárolt termékeinket. Nagy tárolófelületet biztosít cm-es. MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti.


Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na. Tekintsd meg a termék információit. Vďaka vákuovaciemu systému vydržia vaše potraviny čerstvé a plné arómy oveľa dlhšie. Jednoduchým stlačením tlačidla spustíte vákuovací proces.


Počas chvíle sa odsaje vzduch z nádoby čím zabránite tvorbe baktérií, plesní a ďalších mikroorganizmov. Perfektný pre uchovávanie najmä chleba, rohlíkový a ostatného pečiva, báboviek, koláčov, cukroviniek, chlebíčkov atď. Iba stlačením tlačidla spustíte proces odsávania vzduchu, ktorý je veľmi šetrný k uchovávaným. Nový oválný box o objemu l lze ovládat pomocí jednoho tlačítka.


Ideální pomocník do každé kuchyně, který zdvojnásobí životnost skladovaných potravin. Vacubox série Maxxo ochrání vaše potraviny a prodlouží jim trvanlivost odsátím vzduchu a přebytečné vlhkosti. V tom případě použijeme (po cca 2-dnech podle velikosti nádoby) opět vakuovou pumpu.


A Laica vákuumos ételtartó segítségével az élelmiszereket hosszabb ideig tárolhatjuk. Perfektní pro uchovávání zejména chleba, rohlíků a ostatního pečiva, bábovek, koláčů, cukrovinek, chlebíčků atd. Vážení zákazníci, od 14.


A MAXXO Vákumos kenyértartó segít légmentesítve tartani a kenyeret. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt Maxxo VakuBox l. VB001) Cena 7Kč Detail Vakuovačka až 2x prodlouží čerstvost a trvanlivost potravin odsátím vzduchu a přebytečné vzdušné vlhkosti, objem 6. Stačí uložiť vaše obľúbené dobroty pod priehľadné veko, zavrieť a stlačením jedného jediného tlačidla odsať vzduch a prebytočnú vlhkosť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vaku dóza MAXXO je ideálny pomocník do každej kuchyne.


Takto chránené potraviny nestrácajú chuť, vôňu. A vákuum rendszernek kӧszӧnhetően az élelmiszerek kétszer tovább frissek maradnak. Tӧkéletes a kenyér, kifli, kuglóf, kalácsok, édességek, szendvicskenyér és más péksütemények tárolására.


Gombnyomással távolítsa el a felesleges levegőt. Kíméletes folyamat – nem. Zobraziť filtre filter_listclose.


Maxxo vakubox

Datorită sistemului de vacuum, alimentele își mențin prospețime și aromă pe o durată mult mai îndelungată. Serija Vacobox Maxxo ščiti vašo hrano in podaljšuje rok trajanja. Izsesa zrak in prekomerno vlago.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky