pátek 4. října 2019

Tescoma pánev indukce

Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Také máte stále méně času, ale více povinností? I drobná úspora času se počítá a co teprve taková znatelná úspora energie? Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl. Představujeme vám luxusní pánev ULTIMA, která v sobě spojuje hned několik jedinečných vlastností!


Je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, rychle se rozehřívá, a smažení je tak velmi intenzivní. Wok nemůže chybět v domácnostech těch, kdo milují asijskou kuchyni. Někdy se jí sice říká čínská pánev , ale uplatnění najde při přípravě specialit z celého světa.


Tescoma pánev indukce

TESCOMA má pánve wok také na indukci a dokonce i pro zapékání v troubě! PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky.


Recenze Tescoma pánev Presto na lívance cm. Je vhodná na výrobu lívanců, ale i volských ok a dalších pokrmů. Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM.


Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení. Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou.


Vybírejte si Pánve podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Váš oblíbený eshop s výrobky značky Tescoma. Dom ů Info o dopravě EET Naše prodejny Tescoma.


Registrace odběratelů slev. A pokud máte dobrou grilovací pánev , nemusíte se mu oddávat jen v létě. Grilovací pánve se vyznačují speciálními drážkami na dně, které imitují běžnou grilovací mřížku. Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu.


Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Pánve Tescoma jsou vyráběny na základě precizního dlouholetého vývoje a designu, a to z kvalitních prvotřídních materiálů. Povrch je obvykle vyroben z antiadhezního materiálu, díky kterému je pánev Tescoma nepřilnavá. V nabídce najdete pánve vhodné pro klasický i indukční sporák. Grilovací pánev s žebrovaným povrchem je vhodná na všechny druhy ohřevu včetně indukce.


Tescoma pánev indukce

Pánev z řady i-Premium s charakterem neleštěného přírodního kamene. Pokrmy se nepřipalují, propékají se rovnoměrně a zachovávají si svou přirozenou chuť i šťavnatost. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky