úterý 29. října 2019

Smaltované nádobí na sklokeramiku

Smaltované nádobí na sklokeramiku

U vysokého dna jde spíš o tu výhodu, že je teplo rovnoměrné po celém dnu hrnce a že udrží déle teplo. Smaltované hrnce velmi připomínají nádobí našich babiček. Jsou vyráběny v bílém, modrém nebo například červeném provedení, které je zdobeno atraktivním dekorem. V sortimentu českého smaltovaného nádobí se specializujeme na tradiční smaltované nádobí z Českých Budějovic, kde najdete smaltované nádobí BELIS a smaltované nádobí SFINX. Jemný čistič ve formě tekutého písku na veškeré nádobí značky Riess.


Pomáhá odstraňovat černý rýhy na smaltovaném nádobí a navrátit mu původní lesk. Nerez nadobi na sklokeramiku. Bino Sada nerezového nádobí ks.


Sada pro všechny malé kuchařky a kuchaře! My jsme si kdysi k novému vařiči pořídili i sadu nerez nádobí , bohužel u Vietnamců. Zabroušená dna měla v ploše vyčnívající gróty, takže nádobí jsem s brouskem v ruce upravoval. Firma BELIS se rozhodla navázat na bohatou historii výroby kvalitního nádobí značky SFINX a obnovit tak sortiment, který právě firma SFINX nabízela. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost všech výrobků.


Smaltované nádobí na sklokeramiku

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Sami si z nich můžete sestavit soupravu na chatu a chalupu, některá provedení jsou vhodná i do moderní nebo stylové kuchyně a jídelny.


Džbán z ocelového plechu pokrytý smaltem. Kromě estetického aspektu stojí za to, aby se to vyznačovalo jeho vysoce pro-zdravotními vlastnostmi, protože džbán může být použit nejen pro dekorativní účely, ale především funkční. Jedinečný dekor houby na smaltovaném náobí a to nejen pro vášnivé houbaře. Dekor houby je decentní a sympatický a jiste budě na plotně lahodit vašemu oku.


Na našem eshopu najdete široký výběr smaltovaného nádobí v tomto krásném dekoru. Může se použít na všechny typy ohřevu – plyn, elektřinu, sklokeramiku i indukci. Nedoporučuje se používání ostrého kuchyňského vybavení, drátěnek a abrazivních mycích prostředků. Velké smaltované hrnce a kastroly jsou velice oblíbené na domácích zabijačkách, protože jsou oproti nerezovým hrncům levné (velké zabíjačkové hrnce smaltované ). Ve smaltovaných hrncích se často vaří vývary, polévky, omáčky. BANQUET CELESTE, ve které naleznete vše, co k vaření potřebujete.


Gastro nádobí Granit vydrží sloužit po generace, pokud je správně používáno a udržováno. Vybíráme pro vás jen opravdu kvalitní a ověřené značky. Nádobí dovážíme z Německa. U vybraných typů pánví a hrnců poskytuje výrobce záruku až let na rovnost dna. Výroba smaltovaného nádobí , zejména smaltovaných hrnků na zakázku.


Tak mě napadlo právě smaltované , ale ráda bych věděla, jestli je vhodné nebo ne pro vaření dítěti, jestli ho doporučujete koupit nebo zkusit něco jiného. Nabízíme smaltované hrnky všech možných barev a tvarů. Objevte i vy jeho kouzlo a uvidíte, že se ke starým hrncům už nevrátíte.


Velký výběr značek a velikostí. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Ovoce s peckami – švestky, meruňky, broskve – se opláchne vodou a zbaví pecek, větší plody se krájí na menší kousky.


Zelenina - rajčata, mrkev, červená řepa…- se omyje studenou vodou a rozkrájí na menší kousky. METALAC sada smaltovaného nádobí levandule, dílů je vyráběna ze speciálních plechů o síle – 25mm. Podle nejnovějších průzkumů je smaltované nádobí absolutně zdravotně nezávadné což ho řadí na první místo ve zdravém vaření.


Vyrábíme veškeré smaltované cedule, uliční tabule, domovní čísla, vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky