pátek 18. října 2019

Prodám stroje na výrobu těstovin

Zabýváme se prodejem a profesionálním servisem strojů na výrobu těstovin italského výrobce La Parmigiana S. Tyto stroje jsou schopné vyrábět těstoviny různých velikostí a rozmanitých tvarů. Klíčovým hlediskem je pro nás množství vyráběných čerstvých. Prodej strojů na výrobu těstovin pro maloobchodníky. Připravili jsme pro Vás nabídku strojů na těstoviny vhodných pro různé gastronomické provozy.


Výběrem toho správného stroje Vás pr. Výrobníky těstovin jsou stroje , které Vám umožní vyrábět těstoviny čerstvé, resp. Strojky na výrobu těstovin. Pokud chcete zažít kousek Itálie u Vás doma, pořiďte si strojek na výrobu domácích těstovin.


Pomocí jednoho pevného. Gastronomické provozy opatřené nabídkou domácích těstovin se těší stále větší oblibě, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní stroje na výrobu těstovin. Jsou nepostradatelným pomocníkem provozoven, které zabezpečí rychlé vymísení těsta pro výrobu domácích těstovin , provede vytvarování různých druhů a velikostí. Prodáme kus Automatický stohovač sít na vozíky s dopravníkem. Ze zrušeného investičního projektu nabízíme k odprodeji nevyužité vybavení pro výrobu těstovin.


Prodám masírku masa, stav stroje dobrý, kapacita bubnu 2kg, po výměně oleje a fitru. Předvedou v chodu - plně funkční. Důvod prodeje - výměna za kapacitně větší.


Play-Doh - Sada s mlýnkem na výrobu těstovin. Stáhněte si návod na výrobu stojánku na čajovou svíčku, který doplní atmosféru Vašeho domova. Všechny stroje jsou funkční, používané jeden rok, připraveny na výrobu.


K těmto strojům máme i profily. Kč, při rychlém jednání možná sleva. Tento stroj je vybaven jednou matricí, která určuje velikost výrobku. Tato matrice je jednoduše vyměnitelná, tudíž máte možnost si vybrat jak velké Gnocchi chcete vyrábět.


Na tomto stroji lze pak. Prodám italský strojek na těstoviny IMPERIA, nový, nepoužitý, nevybalený. Výroba různých druhů těstovin : - špagety, fettuccine Tagliatellle, cannelloni, lasagne.


Kromě oboru stroje a zařízení na výrobu těstovin máme přehled o výrobcích, distributorech a službách ze všech dalších oborů. Prodám stroje na výrobu těstovin - inzerce, prodám. Zde si můžete zakoupit použité stroje za velmi zajímavé ceny.


Mimo jiné zde naleznete: chladící vlečné vozy, chladírny, kontejnery, nádrže, stroje na výrobu zmrzliny, pece, myčky, řeznické stroje a vybavení, cukrářské stroje , hnětače, stroje na pražení kávy, stroje na plnění lahví. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Součástí stroje na výrobu těstovin je těsnící uzávěr, který je nutný pro utěsnění výstupu v průběhu výrobního procesu. Mosazný šroub a těsnící uzávěr s bronzovou slitinou. Přístroj je určen pro trvalý.


Spolu s tímto strojkem na výrobu těstovin obdržíte v balení robustní a pevný ocelový upínák. S ním můžete přístroj snadno a spolehlivě připevnit k pracovní desce. I samotný Marcato Atlas 1má poměrně větší rozměry.


Bronzová matrice na výrobu těstovin tvaru Rigatoni mm určená pro automatické výrobníky tlačených těstovin modelu P3. Matrice na výrobu těstovin tvaru Špagety alla Chitarra určená pro automatické výrobníky tlačených těstovin modelu P3. Dobrá investice do výhodného způsobu podnikání, velmi rychlá návratnost! Nakupte či prodejte použité kompletní linky na výrobu těstovin a pizzy a využijte našich služeb, které Vám podstatně ulehčí celý obchodní proces.


Prodám mobilní stroj na výrobu okapů ( převoz na stavbu v dodávkovém automobilu ) viz příloha. Veškerý servis a prodej komponentů (rohy,čílka,kotlíky atd.zajištěn ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky