úterý 8. října 2019

Slim pračka

Slim pračky jsou v podstatě podkategorií praček s předním plněním a sdílejí s nimi proto i většinu výhod a nevýhod. Na slim modely můžete postavit sušičku, což je hlavní výhoda. Musíte ovšem myslet na to, že sušička musí mít stejné nebo menší rozměry než pračka , proto je potřeba, aby i ona byla ve slim variantě. Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu. Práčky v úzkom dizajne, ktoré poznáte aj pod názvom SLIM práčky, sú vhodné do menších kúpelní a priestorov.


Svojimi funkciami sú rovnako výkonné ako bežné predom plnené práčky. Záruka (měsíců): 2K expedici. Je vybavená inteligentnou funkciou SensiCare, ktorá prispôsobí nastavenie pre každú várku bielizne. Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch. Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení.


V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky. Pračka plněná shora nebo zepředu? Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti.


Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. SLIM pračka je vybavená párou, která usnadňuje odstranění skvrn a chrání prádlo před zmačkáním.


Díky Bluetooth a funkci HomeWhiz navíc můžete stáhnout další prací programy. Svými funkcemi jsou stejně výkonné jako běžné předem plněné pračky. Zobrazit filtr V nabídce je produktů Vyf. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací.


Slim pračka

Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Vyberte si tu správnou pračku pro vás. Ať už samostatně nebo se sušičkou, s automatickým dávkováním či různými funkcemi.


Miele vždy v té nejlepší kvalitě. Technologie SoftWater pročišťuje a změkčuje vodu, aby si oblečení zachovalo barvy, tvar a hebkost. Unikátní technologie ÖKOMix smíchá prací prostředek nebo aviváž s vodou mimo buben, aby se pak tkaninám dostalo jemného a rovnoměrného ošetření. Je pro Vás Slim pračka tím nejlepším řešením? V kategórii práčky nájdete predom, alebo vrchom plnené práčky, práčky vstavané a úzke práčky typu SLIM , ale aj rôzne mini práčky vhodné do menších obytných priestorov.


Vaše perfektní stránky mi už několikrát pomohly se rozhodnout. Teď vybíráme pro samostatně bydlící mamku. Máme poměrně dobré zkušenosti s LG (standardní rozměry), ale tady by byla potřeba slim pračka. Svědčí o tom ostatně i cena, která se běžně pohybuje kolem tisíc korun. Na druhou stranu jde o model, který se těší mimořádně vysokému hodnocení v testech praček – a i přes vyšší cenu patří k velmi prodávaným.


Výhodou pračky s předním plněním je skutečnost, že ji můžete umístit do koupelny, pod pracovní desku i jako vestavbu do kuchyňské linky. Je sice širší než pračka s horním plněním, na druhou stranu vám na vrchní straně nabídne nějaký ten odkládací prostor navíc. Nájdite tú správnu práčku, s ktorou si uľahčíte život a ušetríte energiu a čistiaci prostriedok - po celú dobu životnosti spotrebiča.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky