čtvrtek 31. října 2019

Multifunkční nůž victorinox

Victorinox Classic SD je kapesní nůž vhodný pro ženy. Skrývá v sobě celkem funkcí, vedle základního nožíku a ostatních vychytávek zde najdete i nůžky a pilníček pro úpravu nehtů, které dámy jistě ocení. Nůžky, Odstraňovač izolace z drátů, Pinzeta, Párátko, multifunkční. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Multifunkční nože jsou vybaveny rozmanitými funkcemi v podobě mnoha nástrojů.


Liší se i tloušťkou nože, ta se mění spolu s počtem vrstev nástrojů.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Od začátku svého působení se věnoval vývoji dokonalého vojenského nože, které do té doby byly těžké a robustní. Součástí je pouzdro s možností uchycení na pásek.


Ferrino Coltello con posate je vhodný do přírody a na výlety. Lifetime Warranty - Buy Now! Nože nabízíme za příznivou cenu, navíc s.

Mezi nadstandartní nástroje jistě patří plně funkční kleště, pilník a nůžky. Kompaktní pomocník na cesty, který vždy v pravý čas pomůže. Sháníte originální dárek pro muže, který vydrží dlouhé roky? Nůž je nově součástí výstroje švýcarské armády.


Vysokou kvalitu a odolnost mu dodává dlouhá tradice značky a používání těch nejlepších materiálů a technologií. Zavírací multifunkční nůž. To úžasné na kapesních nožích VICTORINOX , co bylo vlastně oním klíčem k úspěchu, byla mnohostrannost použití každé pružiny: díky šesti čepelím na pouhých dvou pružinách vznikl onen lehký a elegantní důstojnický nůž. Nože jsou vhodné pro různé aktivity do přírody a na cestování a turistku. Tento originální švýcarský multifunkční nůž včetně pravého koženého pouzdra obsahuje: tenké kleště, šroubovák 2mm, šroubovák mm, nůžky na měkký a tenký drát až do HRc.


Kapesní nůž o velikosti 1mm s boční posuvn. Full range available at Swiss Store. Next day guranteed only £6. Fine walnut handled knives. A lasting statement on your item.


Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mrkněte k nám do specializovaného vyhledávače zboží. Pohodlný nákup odkudkoliv. Vhodný pro běžné užití, cestování a turistiku.


V eshopu Kvalitní nože si vybere profesionální řezník i nadšenec do vesnických zabíjaček. Všechny nástroje jsou vyrobeny z nožířské oceli 420J1. Skladem na centrálním skladu, V pátek 17.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky