pátek 11. října 2019

Pod povrchem horor

Na první pohled dokonalé manželství. Ona, Clarie Spencer (Michelle Pfeiffer), žena v domácnosti, která se vzdala kvůli manželově kariéře své hudební kariéry. Komorní duchařský horor Pod povrchem těží především ze spojení tří známých tvůrců: režiséra Roberta Zemeckise a herců Harrisona Forda a Michelle Pfeifferové, kteří se na filmovém plátně setkávají poprvé. Duchařský horor , který ale není nijak zvlášť vydařený. Chvílemi se sice daří atmosféru vystupňovat docela dobře, ale většina situací je celkem lehce předvídatelná a závěrečná šokující pointa asi překvapila jenom úplné naivky.


Oba hlavní herečtí protagonisté jsou sice hvězdy, ale tady se tváří tak nějak. Do děsivých temnot podzemí se v pondělí večer ve 20. Ichabod a Abbie v dalším premiérovém díle Ospalé díry.


Epizoda jménem Pod povrchem vyjeví nové místní tajemství - po ztrátě tří zeměměřičů je odhalena tajná chodba a neznámý poklop. Norman Spencer, univerzitní vědec v oboru výzkumu, nadevše milující svoji nádhernou ženu Clarie a půvabnou dceru Caitlin. Ovšem, když se jednou Clarie.


Nikdo z nich však netušil, že hluboko pod zemským povrchem objeví něco, co změní jejich životy navždy. O 1let později se nešťastnou náhodou ocitáte v domě jednoho z havířů a jediná cesta na povrch je skrze dům plný nástrah. This feature is not available right now. Please try again later.


Nepříliš skrytá kopírka Pádu do tmy s logicky nepospojovatelnou zápletkou, dírama, jimiž by projela obézní Mařena na bagru, a kdybych to bývala viděla v kině, byl by kvůli roztřesené kameře počet vylévaných kyblíků s blitíčkem ještě větší než u Maniaka, ale to je celkem jedno, protože ve srovnání s typickými hovny, která si říkají současný horor. Dekádu starý Pád do tmy vykresluje rozvernou speleologickou misi, která pod povrchem objeví rasu bestiálních kanibalů. Snímek nezapře velkou inspiraci v románu The Descend (v originále navíc sdílejí i stejné jméno), v němž se obdobně ukáže, že legendy o podzemních pekelnících mají reálný. Pod povrchem “ je prvním Zemeckisovým nahlédnutím do hororu, který by nebyl komediální, ale je pojat vážně.


Je vidět, že je schopen převzít základní stavební kameny současné podoby žánru a udělat lekací scénu, ale nějak mi přišlo, že to prostě není ono, že je to křečovité a že to nefunguje tak dobře, jak. Uploa share, search and download for free. Credit allows you to download with unlimited speed. Kruhy pod očima byly silné, tmavé a hluboké. Místo zářivě bílých zubů jí vykukovalo cosi nažloutlého co připomínalo zuby.


Alkohol ji docela zničil. K zemi dosahovala bílá noční košile, kterou měla na sobě. Košile neměla žádné krajkové vzorky ani nápisy. Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávejte, sdílejte a stahujte zdarma.


Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí. Dá se dohromady s nedůvěřivou policistkou Angelou Dodsonovou, aby společně vyřešili záhadnou sebevraždu jejího dvojčete. Pátrání je přivede do světa andělů a démonů, který existuje těsně pod povrchem Los Angeles.


Stanou se zajatci sledu katastrofických událostí z jiného světa a pokusí se najít vlastní klid za. Harrison Ford a Michelle Pfeiffer v hlavních rolích hororového dramatu. Manželka doktora začíná slyšet hlasy a vidí záhadnou postavu ženy. Zjevení se nedá žádným způsobem zapudit a neustále se vrací.


Film ale žádný světadiv není a režisér Zemeckis už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky