čtvrtek 31. října 2019

Modřínové palubky koryčany

Firma DŘEVOPODNIK HAUSNER s. Investujte do kvalitní fasády, která vám vydrží celý život! Její životnost je nesrovnatelně delší, než klasické fasády, které se po letech začínají drolit. Výrobek je určený pro použití, jako jsou kupříkladu vnitřní a vnější obklady z rostlého dřeva v přirozeném stavu.


Při trvalém zabudování do stavby není vhodný pro použití na nosné a výztužné stavební prvky.

V modřínovém programu nabízíme modřínové palubky a modřínová prkna tl. Obkladové palubky ze sibiřského modřínu se skvěle hodí pro vnitřní, ale i vnější obložení. Pokud se rozhodnete položit palubky uvnitř, počítejte s příjemnou vůní a přiznivými účinky dřeva na Vaše zdraví.


Nabízíme vysoce kvalitní modřínové obkladové palubky a za skvělé ceny. Koryčany Česká republika Česká obchodní adresář. Náhled stránky: DŘEVOPODNIK HAUSNER , s. Míškovice u Holešova povolení provozu skladovací jímky. CRS trading Czech Republic, s.

Naší hlavní činností je výroba polotovarů. Podlahové Palubky – profil O. Nabízime vám dřevěnou podlahu vyrobenou z kvalitně vysušeného dřeva smrku, modřínu a borovice. Díky přírodnímu vzhledu, vůni a tepelným vlastnostem je vel. Například fasádní palubky z modřínového dřeva jsou naprosto ideální, neboť právě tohle dřevo má pro exteriérové použití nejlepší vlastnosti. Srubové palubky s perem a drážkou z jehličnatého dřeva se používají k přibíjení.


Sibiřský modřín je jehličnan s vysokou koncentrací přírodních pryskyřic, obsažených ve struktuře dřeva. Díky tomu se modřínové palubky nebojí vody a vlhkosti a nezaleknou se ani škůdců z řad hmyzu, plísní nebezpečných bakterií. Specializací našeho dřevoprodeje je výroba masivních dubových podlahových prken, které mají čtyřstranně po obvodu pero a drážku. Stejně jako vy, i ostatní zákazníci hledají levné palubky. A pokud i vy jdete hlavně po ceně, náš levné palubky ceník vás přesvědčí o tom, že jsme ta správná volba.


Navíc můžete vybírat z celé řady možností. Mezi ty nejvyužívanější patří smrkové, borové, nebo modřínové. A právě to, zda je základem smrk.


Karel Kunc - KK palubky , izolační stavební materiál, palubky. V nabídce e-shopu najdete jak podlahovky jemně broušené (1zrno) bez povrchové úpravy, tak i škálu strojově nanášených bezbarvých UV laků i přírodních olejů. Strojově nanesené povrchy zaručují kvalitu, které ruční prací nedocílíte.

Pod pojmem „ palubky modřín“ se skrývá pokládka podlahy, která se hodí jak do interiéru, tak do venkovních prostor. Ale to platí jen pro ty modřínové z Ruska. Uvedená cena je na neroztříděné palubky. Nakupte si tedy palubky u nás, a nebudete litovat. Modřínové podlahy vyrábíme v síle mm, mm, mm.


Námi vyráběné kusy jsou opatřené perem a drážkou, což je ideální kombinace, kterou oceníte při samotném pokládání. To je tak velmi snadné a rychlé. A pokud si skutečně od nás vezmete podlahové palubky , ceník vás přesvědčí o tom, že budete mít podlahu velmi levně. Prodáváme obkladové palubky , dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací materiál (vruty, hřebíky, hmoždinky, patky, úhelníky), ochranné a ošetřující nátěry, lepidla a impregnace.


V nabídce máme palubky obkladové, podlahové, fasádní, saunové i srubové za dostupnou cenu a ve špičkové kvalitě, za kterou ručíme. Palubky skladem na eshopu si po objednání můžete vyzvednout také na našich prodejnách s dřevomateriálem nebo vám zajistíme dopravu až k vám domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky