středa 9. října 2019

Termotaška

Termotašky jsou ideální pro uchovávání pokrmů na pláži v letních dnech, ale třeba i při práci v terénu, kde udrží Vaše nápoje a pokrmy déle v ideální teplotě a čerstvé. To vše za pomoci vícevrstvé izolační konstrukce, v některých případech i bezešvé. Vybírejte z naší bohaté nabídky. Během celodenních výprav na čerstvém vzduchu je totiž nezbytné naplánovat si k potřebám adekvátní množství stravy.


Termotaška , turistická je nezbytným doplňkem turistické soupravy.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Detail produktu Do obchodu. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Tieto stránky používajú súbory cookie.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Obedová taška s motívom Červenej Čiapočky Rex London Red Riding Ho.

Fitmark termotaška na jídlo SHIELD LG, maskáč. Potřebujete si nosit opravdu hodně jídla? Pro 6ks plechovek l nebo 3ks l. K čKč s DPH Fridrate termotaška. Obědová termotaška - hnědá.


Obrovský pasívny termoizolačný box COSMOPLAST Keep Cold DeLuxe s objemom 1litrov udrží v letnom horúčave vaše potraviny a nápoje chladné až po dobu hodín, a to bez nutnosti vkladania. Bezešvá termotaška kombinuje nejlepší vlastnosti termoboxů (tuhost, odolnost, vysoký izolační výkon) a měkkých termotašek (ohebnost, nízká hmotnost). S touto taškou zabalíte jídlo na cesty hravě. Termotašky na jedlo U-Konserve a Keep Leaf majú nepremokavé vnútro a sú ideálne na obedy, desiatu, na cesty alebo do práce. Držadlo umožňuje snadné přenášení,.


Cestou na kúpalisko nenechajte nič na náhodu - nápoje či nanuky musia zostať pekne vychladené. Táto termotaška bezpečne udrží teplotu studených malinoviek alebo teplého koláča. V spodnej časti je plastová škatuľka so sadou príborov. Tyrkysová Bílá Černá Apple green Oranžová Tmavě modrá Červená.


Tmavě modrá Černá Bílá Červená Apple green. Chladící taška SPORT do týdnů.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Termobrašna s gelovou vložkou, dóza clip. Pokud přemýšlíte, jak při přenášení potravin uchovat jejich teplotu – ať už chcete jídlo udržet teplé či chladné – jste na správném místě.


TESCOMA má řešení i pro vás – vychytané termosky i termobrašny si zamilujete!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky