středa 2. října 2019

Multifunkční kráječ na zeleninu

Multifunkční kráječ na zeleninu

Jedinečný multifunkční pomocník do kuchyně! Kráječ je zpracován z kvalitních materiálů. Součástí balení je i nádoba na ukrojenou zeleninu. Zakoupíte pouze u nás v eshopu! Tajemství velkých šéfů!


Díky unikátnímu designu je kráječ kompaktní, snadno se používá, jednoduše se složí a rozloží no je zejména efektivní a rychlí. Dokonalý salát ve Vaší kuchyni! Multifunkční kráječ na ovoce a zeleninu - dílná sada. Lze zpracovat velké množství potravin (ovoce, cibule, okurky, rajčata, brambory, houby, sýr a mnoho dalších). Stačí vložit potraviny.


Praktický a snadno ovladatelný kráječ na potraviny - zejména ovoce a zeleninu - vám dá zapomenout na úmorné krájení starými tu. Pomocí tohoto Nicer Dicer můžete mnoho potravin b. Skvělý multifunkční kráječ na zeleninu Mandolína. Bezpečné a rychlé krájení a strouhání.


Multifunkční kráječ na zeleninu

Očekávala jsem, že to bude trochu větší - zelí se na tom asi moc nakrájet nedá aniž by se prvně rozkrojilo na několik menších kousků. Spirálový kráječ na zeleninu. Nádoba je sice taky menší, ale řekla bych, že na nějakou normální přípravu salátu a pod. Trochu mi chybí jinak dělaná část na krájení. Bylo by opravdu fajn, mít jen jeden přístroj, který by to všechno dokázal.


Je tady a je skvělý, je to multifunkční kráječ , přístroj na přípravu potravin – vše v jednom. Jeho extrémně ostré čepele z. Mlutifunkční kráječ zeleniny se kterým si ušetříte spoustu času v kuchyni krájením. S tímto přístroje bude příprava jídel snadná a rychlá.


Multifunkční kráječ na zeleninu

Stímto kráječem budete mít nakrájenou zeleninu i ovoce raz dva. Balík pošlete na adresu: Lokalo s. O jeho přijetí balíku Vás budeme informovat e-mailem. Silné a ostré čepele zaručují spolehlivost. Zboží je nefunkční, rozbité. Vyplňte Reklamační list, a společně se zbožím jej pošlete na adresu: Lokalo s. Hledali jste multifunkční kráječ na zeleninu ? Z kvalitního plastu a čepele z nerez.


Na výběr totiž máte ze tří nástavců – jemné strouhání, hrubé strouhání a krájení na plátky. Do struhadla ale můžete vložit nejen zeleninu a ovoce, můžete zde krásně nastrouhat sýr na pizzu či třeba rohlíky na strouhanku. Nástavce zvolíte podle toho, jaký typ potraviny a pro jaký druh jídla chcete strouhat. Nejnovější světové trendy za hubičku.


Multifunkční kráječ na zeleninu

Popis: Nový multifunkční kráječ na zeleninu a ovoce. Pro zpestření jídelníčku dětí nebo při dietě. Perfektně nakrájíte na kostky a proužky veškerého ovoce, zeleninu , vařené vejce nebo sýr.


Díky struhadla můžete sýr nastrouh. TESCOMA kráječ na podélné řezy HANDY. Börner V- kráječ Original VPowerLine Profi Set s Miskou Barva: Zelená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky