úterý 15. října 2019

Stolní mixér na smoothie

Oproti klasickému stolnímu mixéru lze smoothie namixovat přímo ve speciální nádobě na pití, ze které si můžete hotový koktejl ihned vychutnat nebo vzít s sebou ven. Jak vybrat stolní mixér. Usnadňuje přípravu omáček, dětské stravy, polévek či koktejlů. Stolní mixér si najde místo v domácnosti mnoha z vás. Abyste si dokázali vybrat mixér vhodná přímo pro vás, připravili sjme tento článek, ve kterém vám povíme, na co se při výběru zaměřit.


Stolní mixér na smoothie

Tento mixér značky Catler vyniká především kvalitou provedení, skvělým designem a různými funkcemi např. Na co se soustředit při výběru mixéru. Některé jsou důležité jen v případě, že plánujete využívat mixér pravidelně a několikrát denně. S mixéry na smoothie vykouzlíte chutné ovocné či proteinové koktejly, které mohou být vítaným doplňkem vašeho vyváženého jídelníčku.


Pokud byste raději mixér s univerzálnějším využitím , neměl by vám uniknout stolní mixér ETA Vital Blend , který zvládne i výrobu oříškových másel nebo ledové tříště. Znovu objevte sílu ovoce a zeleninu a pomocí inteligentních mixérů Tefal naplňte svůj den energií. Ovocné džusy, koktejly, mléčné koktejly nebo domácí polévky a omáčky, vše je možné!


Stolní mixér na smoothie

Smoothie Nutri mixér se šesti nerezovými noži získá ze semínek, obilovin, ořechů, ovoce a zeleniny všechny vitamíny, enzymy a vlákninu a vašemu tělu dodá přirozenou energii. Není třeba přelívat koktejl do jiné nádoby – bude připraven ke konzumaci přímo po rozmixování. Můžete si ho vzít s sebou do práce, do školy nebo na jakoukoliv cestu. Mixér je velice šikovný a snadno ovladatelný, snadno se udržuje v čistotě. Automatický mixér na Smoothie Dva přednastavené.


Sencor zvládnou výrobu ovocných a zeleninových smoothie nebo zpracování ořechů a obilovin. Jsou ideální pro raw stravu i šéfkuchaře-amatéry. Obecně se nedá říci, že by smoothie nebyl schopen připravit ani klasický stolní , či tyčový mixér. Na druhou stranu se ale také nedá tvrdit, že by byl smoothie mixér čistě jednoúčelovým zařízením ( mnohdy je tomu přesně naopak a najdeme na trhu i stroje, které ty klasické širokou škálou svého využití a možností nastavení v mnohém předčí ). Gallet MS 5je vhodný k přípravě smoothie , koktejlů, drinků, i ledové kávy.


Stolný mixér na smoothie je určený na jednoduchú a rýchlu prípravu prevažne ovocných a zeleninových kokteilov – tzv. Oproti klasickému stolnému mixéru možno smoothie namixovať priamo v špeciálnej nádobe na nápoje, z ktorej si môžete hotový kokteil ihneď vychutnať, prípadne vziať so sebou von. Smoothie mixér Sage BPB6rozdrtí přísady na jemné částice, takže ve svém green smoothie nebudete lovit kousky lístků.


Hrnky (2×5ml a 1×7ml) z odolného materiálu jsou kontruovány tak, abyste mohli pít přímo z nich a nemuseli nápoj přelévat do sklenice. Klasický stolní mixér je dostatečně výkonný k drcení ledu, ořechů a přípravě polévek nebo omáček, o smoothie nemluvě. Mixér na smoothie je prakticky jednoúčelový přístroj, na druhou stranu lehký a praktický, díky mixovací lahvi, kterou si pak odnesete ke konzumaci. Vysokootáčkový mixér ETA Vital Blend je specialistou na smoothies a RAW stravu.


Připravíte v něm ale i koktejly, polévky, dipy, rostlinná mléka, tekutá těsta či zmrzliny. Jaký mixér vlastně potřebujete? Dnešní mixéry lze jednoduše rozdělit na čtyři druhy: smoothie , tyčové, stolní a ruční mixéry.


Každý typ je jiný a záleží tedy pouze na vás, jakému z nich dáte přednost. Při výběru mixéru na smoothie byste se určitě měli zajímat o jeho výkon. Ke zpracování ovoce a zeleniny vám postačí přístroje s výkonem do 3W.


Stolní mixér na smoothie

Chcete si dopřát každý den zdravý nápoj z čerstvého ovoce, zeleniny či jiných mléčných výrobků?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky