pátek 11. října 2019

Tepovač koberců půjčovna

Tepovač koberců půjčovna

Stroje nezapůjčujeme osobám s úřední adresou na městských a obecních úřadech. S čističem koberců se snadno pracuje. Jeho ovládání je jednoduché a pohodlné. Půjčovna čističe koberců s rozvozem ZDARMA. Praha a Praha - východ.


Disponují nádrží na čistou vodu o objemu litrů, čímž jsou zajištěny dlouhé pracovní intervaly. Katalog půjčoven čistících strojů na koberce s cenami, podmínkami, přehledně ze všech půjčoven v Ústí nad Labem. S láskou a pílí se snažíme starat o naše klienty, vycházíme tedy vstříc jejich přáním si zapůjčit náš profesionální tepovač. Jak již v úvodu bylo zmíněno, jedná se o zařízení značky Kärcher, je to profesionální stroj, šetrný k pleti, nezávadný pro alergiky, chemické přípravky. Srovnejte nabídku a zjistěte, zda jde o nejvýhodnější půjčovnu tepovačů v Brně.


K Vaší objednávce nábytku může naše půjčovna nábytku nabídnout i prádlo na stoly, židle, koberce a další. Barevné vzorníky najdete níže, další informace v ceníku. OMLOUVÁME SE, ALE PŮJČOVNA JE DOČASNĚ MIMO PROVOZ.


Jak tepovač koberců funguje. Tepovací vysavač je poměrně robustní model vysavače se zásobníky na vodu a čistící roztok a se speciální hubicí, díky které dochází k hloubkovému čištění koberců a vysátí přebytečné vody. Nejdůležitější částí tepovače na koberce je nádoba na vodu.


Pomocí separátoru jsou zde. Praze s dopravou zdarma. Jsme specialisté v hloubkovém čištění koberců , čalounění i matrací. Provádíme výhradně čištění mokrou cestou, kdy je na koberec či čalounění vstřikováno čistící médium, které je okamžitě odsáto do sběrné nádoby.


Naše profesionální stroje, které máme v nabídce si může vypůjčit fyzická i právnická osoba. Stroje jsou k dispozici na našich pobočkách a je třeba si je vyzvednout osobně. U strojů se platí vratná kauce, která je splatná v den vypůjčení a kterou přijímáme pouze v hotovosti. Vracíme ji v den vrácení stroje.


Díky profesionálním čisticím prostředkům vyčistí i starší skvrny a zašlapané nečistoty. Využít můžete také možnost zapůjčit si výkonný tepovač od značky Kärcher. Tepovač si můžete zapůjčit pro čištění v domácnosti. Tímto tepovačem můžete vyčistit silné znečištění koberce, čalounění a různých dalších látek. Zelmer ZVC 7SP, je model vhodný do domácností a na menší plochy.


Jedná se o víceúčelový vysavač, který kromě čištění koberců umožňuje i suché a mokré vysávání. Při suchém vysávání lze použít. Na našom trhu nie je , až taký veľký výber tepovačov.


Zo značiek najznámejšie sú nemecké firmy Kärcher , Thomas alebo Bissell. Vačšina kupujích hľadajú tepovač , ktorý dokáže nielen vysávať na sucho či mokro ale aj tepovať. Aj výrobcovia to pochopili a preto vyrábajú viacúčelové vysávače.


Tepovač koberců půjčovna

Alternativou je v případě potřeby, půjčit si čistící zařízení! A právě zde pomůže služba OBI půjčovna , kde najdete bohatý výběr vysoce kvalitních čistících zařízení. Bez ohledu na to, zda chcete realizovat projekt.


Stroj je vybaven stříkací a sací hadicí o délce m, dělitelnou kovovou trubkou, hubicí na čištění koberců a síťovým kabelem o délce m. Dvě velká kola zaručují bezproblémovou přepravu a dvě malá řídící kolečka - pohyblivost stroje při manipulaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky