čtvrtek 10. října 2019

Mikrovlnná trouba daewoo kor 6l05

Daewoo KOR 6Lkoupíte již za 997. Pro více informací klikněte sem. Pozitivem tohoto modelu je také velice příjemná cena.


Nabízí pět stupňů výkonu, umí rozmrazovat a systém C. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Součástí jsou i vyhledávaná funkce jako je automatické rozmrazování, rychlé rozmrazování a rychlé.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Klasický design, čisté linie, univerzální vzhled a sedm úrovní výkonu činí z této mikrovlnné trouby vítaného společníka do vaší kuchyně, na chalupu, nebo do zahradního altánu. Navíc disponuje praktickou funkcí rozmrazování. Spolehlivá mikrovlnná trouba dnes patří do výbavy prakticky každé domácnosti.


Kvalitní mikrovlnná trouba KOR 6S3BK značky DAEWOO nabízí programů automatického vaření a úrovní výkonu. Díky provedení a malým rozměrům se hodí do každé kuchyně, protože nezabere mnoho místa. Je vybavena úrovněmi výkonu.


Obsahuje mikrovlnné vaření a rozmrazování potravin na základě systému ohřevu. Nalezeno: 1produktů. Mikrovlnna trouba daewoo kor 6l15. Pochlubit se může stupni výkonu a až 7W.


Rychlé vaření Automatické. Díky své jednoduchosti a praktičnosti se stane nepostradatelným členem vaší domácnosti. Ušetří vám moře času a během chvilky ohřeje jídlo pro jednotlivce i celou rodinu. Volně stojící mikrovlnná trouba s otočným talířem o průměru cm.


Ovevírání dvířek pomocí tlačítka. MECHANICKÉ JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ VHODNÉ PRO DŮCHODCE. OBJEM LITRŮ, VÝKON 8W. V CENĚ NÁVO OTOČNÝ TALÍŘ, POJEZD POD TALÍŘ A KRYT. Za více vyhraných aukcí platíte jedno poštovné dle domluvy.


Po připsání platby na účet uděluji pozitivní komentář. DAEWOO KOR 7G87WW je volně stojící mikrovlnná trouba , která slibuje přehledné jednoduché ovládání. Tím, že nenabízí velké množství funkcí, bude vyhovovat nenáročným uživatelům, jako jsou třeba starší lidé.


Neplýtvejte časem a energií. Během několika málo minut budete mít rovnoměrně prohřátou plnou mísu polévky nebo jakýchkoliv jiných jídel, aniž byste museli čekat, než se trouba rozehřeje. Nabídka už bohužel skončila, ale níže j. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky