úterý 29. října 2019

Vánoční ozdoby

Máme slabost pro krásný design a zajímavé nápady. Díky skleněným ozdobám ročně navštívíme několik významných světových veletrhů a sbíráme inspiraci ohledně současných trendů také v dekoracích. Skleněné vánoční ozdoby na vánoční stromeček. K typicky českým tvarům ozdob patří vánoční koule nebo také baňky, olivy a ozdoby do tvaru zvonečků.


Na velké vánoční stromy jsou ideální klasické plastové vánoční ozvoby větších rozměrů, nejlépe pak vypadá komibinace velikostí a odstínů. Na menší stromy a pro výrobu nejrůznějších dekorací se pak více hodí ozdoby menších rozměrů.

Vítáme Vás v našem e-shopu s vánočními ozdobami. Ráj pro všechny milovníky Vánoc a vánočních dekorací. U nás najdete ty pravé skleněné vánoční ozdoby , ručně foukané a malované originály přímo z výroby. Tradice a kvalita od ryze českého výrobce, IRISA, výrobní družstvo. Máme pro Vás klasické i designové.


Ozdoby jsou vyfukovány ústy a ručně malovány. Výrobky, které si může zakoupit každý. Ruční zpracování dává ozdobám prvky jedinečnosti.

Kolekce ozdob mohou být předávány z pokolení na pokol. Veškerá výroba je ruční práce - bez využití strojů. V současnosti je družstvo největším výrobcem ručně vyráběných a malovaných skleněných vánočních ozdob v ČR.


Za jejich vznikem totiž stojí čeští skláři, kteří do nich vkládají osobité kouzlo. Vánoční srdíčko červené lesk. Výsledkem poctivé a pečlivé práce jsou nádherné vánoční ozdoby z ručně foukaného skla, jež dovedou v jediném okamžiku vykouzlit. Vyrobeno ze skla, malováno ručně Posledních několik Vánoc patří mezi originální ozdoby právě vánoční ozdoby se jménem.


Spousta dalších nabíd ek - podívejte se ! Prodej osobních věcí z půdy. Tvořily barevnými dekory v klasických barvách (mix červené, zlaté, bílé, modré, zelené a pink). Díky nové módě zdobení vánočního stromku, která se u nás tou dobou začala více rozšiřovat, zažily perličkové ozdoby rychlý vzestup a prodávaly se po celé Evropě. Námi vyráběné vánoční ozdoby a svícny jsou vyrobeny v České republice, a to v oblasti Krkonoš a Jablonecka.


Věříme, že i Vy jako mnoho jiných zákazníků naleznete přesně ty ozdoby , kterými chcete ozdobit Váš vánoční stromek. Na výběr máte mnoho druhů, jako vánoční koule, špice a jiné tvary, vánoční dekorace ptáčky, labutě, svícny, vánoční figurky, ale také velikonoční vejce. Zdobení vánočního stromku je od nepaměti příslibem toho, že Vánoce jsou výjimečný čas. Umělé vánoční stromky, vánoční ozdoby , svícny a další vánoční dekorace, umělé vánoční stromečky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Zdobíme jimi nejen vánoční stromeček, ale celý byt a případně i další prostory domu či zahrady. Vytvořit neopakovatelnou vánoční atmosféru bez vánočních ozdob by snad ani nešlo. Nechcete utrácet za drahé vánoční ozdoby a přitom chcete mít něco nového? Mám pro vás tipů na vlastnoručně vyrobené vánoční ozdoby.


Jsou krásné a originální a lehce zapojíte i děti. Věřte, že se vám vánoční stromeček bude líbit o moc víc, než kdybyste pověsili kupované vánoční ozdoby. Výrobní sortiment je zaměřen především na užitkové a dekorativní sklo, vánoční ozdoby , malované koule, degustační a octové láhve, olejové lampy, svícny, sklo na aranžování květin.


Naše vánoční ozdoby vytvoří kouzelné vánoční chvíle Vám i Vašim nejbližším. Postupem času se tento krásný zvyk. Nabízíme Vám originální dárkové předměty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky