pondělí 7. října 2019

Philips cucina náhradní díly

Free Shipping Available. Najděte si svůj výrobek. Termíny pro vyhledávání. Kde můžu najít označen. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače.


Philips - Katalog Philips.

Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Společnost PH Servis patří mezi přední autorizovaná servisní střediska na českém trhu. Vážení zákazníci, prodej náhradních dílů značky Saeco (výroba Itálie) je momentálně omezen.


Zobrazit detail produktu Držák kotouče, struhadla. I can easily unsubscribe at any time! Brity, príslušenstvo aj nástroje na čistenie. Kartáče mají povrch potažený.

Predaj náhradných dielov a príslušenstva, spotrebnej elektroniky, bielej a čiernej techniky. Cucina Food Processors are compact and extremely easy-to-use, thanks to an ergonomic and smart design. PHILIPS Príslušenstvo a náhradné diely si môžete objednať priamo vybraním tovaru z e-shopu. Za tu dobu totiž stihnout zastřihnout až milionů chloupků na tváři.


V tomto balení naleznete náhradní hlavy. Náhradní hlavy pro holicí strojky PowerTouch Náhradní hlavy HQjsou kompatibilní s holicími strojky PowerTouch (PT9xx) a AquaTouch (AT9xx). Pro udržení 1 holicího výkonu a komfortu při holení vyměňte díly vždy, když jsou opotřebovány. Jak vybrat příslušenství Při výběru příslušenství prosím zkontrolujte, zda je určeno pro váš stroje.


This is small blender by philips , 200watts. Nabizim k prodeji pouzity‚ ale v bezvadnem stavu kuchynsky robot zn. Osobni predani mozne v Praze centrum nebo v Celakovicich. Nikdy nepoužívejte žádné příslušenství nebo přídavné díly jiných výrobců.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vybírejte si Kuchyňské roboty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dobrý den, chci se zeptat, kde se dají dokoupit náhradní díly k tomuto modelu, konkrétně mixér. Mám tento robot teprve pár měsíců a už se stala nehoda, mixér upadl na podlahu a rozbila se rukojeť. Je mi to moc líto, je to vynikající pomocník.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vezměte prosím na vědomí, že výše uvedené ceny se mohly mezitím zvýšit nebo snížit v důsledku aktualizací našich partnerských obchodů.


Všechna prohlášení jsou bez záruky. Nožová jednotka NENÍ součástí tohoto dílu. Víko nádoby NENÍ součástí tohoto dílu.


Prodáváme - Elektro Chromý s. Zakoupeno v 1 Hodnocení produ. Vďaka ich univerzálnosti ich využijete pri príprave smoothie, zmrzliny, polievok, prírodných orechových masiel aj drveného ľadu do letných nápojov. Modulární systém - možnost propojení s dalšími díly z řady FINESSE, CUCINA a TARRAGON. Součástí balení propojovací spojka k připojení dalších dílů. E-shop se širokým sortimentem osvětlení značek ESEO, ARGON, JUPITER, LUXERA a PREZENT.


Inzertní webový portál Nároží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky