pondělí 14. října 2019

Med od včelaře cena

Databáze včelařů nabízejících med od vlastních včel. Pokud máte zájem o med , podívejte se do nabídky kontaktů v jednotlivých okresech a najděte si svého včelaře. Prodám med tmavý 15-Kč.


PRODEJ PŘÍMO OD VČELAŘE. Najděte si svého včelaře v Praze a nakupujte od něj kvalitní med a včelí produkty. Chcete koupit med v Praze?

Přinášíme Vám seznam včelařů. Po odeslání objednávky MEDU , Vás - zákazníka bude kontaktovat příslušný včelař, a domluví s Vámi finální prodej ze dvora. Dovoluji si Vám nabídnout letošní medovicový med (lesní, tmavý) přímo od včelaře.


Z důvodu legislativy je možný pouze osobní odběr. Dále nabízím propolisovou tinktůru, a surový propolis. V případě Vašeho zájmu je možné domluvit i prohlídku včelnice spojenou s u. Včelí med je hustá sladká a lepkavá, kapalina, vytvářená včelami sběrem a zahušťováním sladkých šťáv – především nektaru z květů ( med květový) a medovice ( med medovicový, lesní), kterou vylučují například mšice.


Ideální konzistence k mazání na pečivo, z kterého nestéká, a pokud nedojde k ohřátí, nikdy neztuhne. My máme med buď přímo náš, z našich firemních včelstev, nebo poté máme spřátelené včelaře , s kterými spolupracujeme přes let a déle, kdy je osobně známe, známe jejich včely, jejich provozy a proto víme a dokážeme se zaručit za původ našeho medu.

Našim včelařům platíme za jejich med také velmi férové ceny. Nabídka medu a včelích produktů přímo od včelaře V současné době máme vytočený med květový, med smíšený a med medovicový. Dovolte nám nabídnout Vám pravý včelí med přímo od včelaře. Včelnice máme umístěny na stanovištích v obcích Skaštice (okres Kroměříž) a Komárov (okres Zlín).


Aktuálně se staráme o cca včelstev. Rodinná tradice včelaření sahá až do roku. Med si můžete vyzvednout v Brně nebo přímo na včelnici. Cena medu závisí na velikosti snůšky v danném roce.


Proč je Ušáčkův med jeden z nejkvalitnějších? Poctivý med pochází pouze z vlastní produkce. Byl zpracován v nerezovém vybavení a plněn do včelařských sklenic bez zahřívání. Lipový, akátový, květový, lesní medovicový a pastovaný med. Záruka vysoké kvality, každoroční certifikace.


Osobní odběr nebo doručení. Vítejte ve světě kvalitního medu. Poznejte rozmanitost jeho chutí a vůní… zamilujete si ho.


První je na zahradě v Mnichovicích, ze kterého je spíše květový nebo smíšený med. Druhé je blíže u lesa v obci Tehov, ze kterého mu včelky nosí tmavý med. Med je vhodný pro všechny věkové skupiny lidí, takže ho může užívat celá rodina a užívat si tak jeho četné pozitivní účinky na své zdraví.

Díky tomu, že se jednotlivé druhy medu liší svou chutí i vůní, si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá Vašemu přání. Pro více informací mě kontaktujte. Cena je 1Kč za kg včetně sklenice.


Nabízím poctivý med přímo od včelaře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky