pondělí 30. prosince 2019

Sádrokartonové desky tloušťka

Sádrokartonové desky Rigips RB můžete odebrat ze smluvních skladů. Případně vám je můžeme dopravit až na stavbu. Přesnou cenu dopravy dle objemu zakázky a místa dodání vám sdělíme na základě objednávky. Při paletovém odběru většího množství (od palet, poptejte) je doprava od výrobce zdarma. Volba velikosti sádrokartonové desky je zásadní, protože snižuje množství použitého materiálu a celkové náklady na opravy.


Mezi nejdůležitějšími parametry patří zvláštní místo o tloušťce, protože na něm závisí síla sádrokartonových desek, a tedy i pevnost a schopnosti samotné konstrukce.

Někdy se označují jako SDK desky. Využijete je při rychlé výstavbě příček nebo stropu v podobě sádrokartonových podhledů, v koupelně, nebo v podkroví. Vrstvené desky izolační s minerálním vláknem a parozábranou mají na vnitřní straně sádrokartonové desky parozábranu, která zabraňuje vzniku kondenzační zóny v tepelně izolační vrstvě nalepené desky z minerálních vláken. Použití je stejné jako pro stavební desky GKBI.


Z jednotlivých sádrokartonových desek postavíte například dělící příčku nebo potřebný podhled. Rozměr desky jde upravit tím, že se jednoduše nařeže. V nabídce je i deska, která je částečně z betonu a jemných dřevěných částic.


Má příznivé účinky na vlhkost v místnosti.

Konstrukce z nich mají za úkol zabraňovat šíření požáru v objektu. Naše sádrokartonové desky (SDK) WHITE jsou vhodné pro interiérové suché prostory. Používejte kvalitní sádrokartonové desky Knauf WHITE, určitě neprohloupíte. Kromě toho by se měl vzít v úvahu, že tloušťka sádrokartonu výrazně ovlivňuje. Pro podhledy se používají sádrokartonové desky z. Větší síly používáme zejména z požárních.


Máme připravené sádrokartonové desky o tloušťce mm. Tloušťka mm – s izolací tl. SAKONT – dodávka a montáž sádrokartonových. Vyrábí se sádrokartonové desky standardní GKB pro běžné použití, protipožární GKF, impregnované GKB-I, GKF-I do vlhkých prostor. Pro speciální účely se vyrábí desky FIREBOARD s vysokou požární odolností (sádra je zde armována minerálními vlákny) a sádrovláknité desky VIDIWALL, RIGIDUR na stěny a podhledy.


Můžete si vybrat šířku nebo 1cm. Než začnete s návrhem konstrukce, zeptejte se svého dodavatele na přesné rozměry desek a pokud montujete vlastní dřevěný skelet, přizpůsobte jej co nejlépe těmto rozměrům. Desky se vždy orientují délkou kolmo na montážní profily. Je vhodná do suchého vnitřního prostředí s relativní vlhkostí menší než při °C.


Základní sádrokartonové desky (bílé) jsou vhodné do suchého vnitřního prostředí s relativní vlhkostí menší než při °C. Detailní popis produktu.

SDK desky jsou vyráběny na základě sádry, což je hlavní složka a také speciálně upraveného kartonu. OSB desky jsou vyráběny na základě dřevěných třísek, nejčastěji smrkové a také borovicové velkoplošné třísky. Střešní okna Velux a Fakro. Právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli, že budeme prodávat jen střešní okna značek Velux a Fakro, u kterých jsme si 1 jisti, že jsou tou nejlepší volbou pro váš domov. Desky Rigidur jsou vyráběny ze sádry, papírových vláken a minerálních přísad.


Všechny suroviny se smíchají a po přidání vody se pod vysokým tlakem lisují. Technologie lisování zaručí hladký, celistvý povrch desek, který výraznou měrou usnadňuje finální povrchovou úpravu. Při výrobě jsou desky hloubkově.


Vynikající hodnota odhlučnění ( vzduchové neprůzvučnosti až dB dle typu konstrukce), Vám zajistí komfortní bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky