pondělí 2. prosince 2019

Vakuové dózy vacco

We Are The One-Stop-Shop With Thousands Of Products To Choose From! Huge Range Of Fluorescent Tubes. Odčerpáním vzduchu z nádoby prodloužíte čerstvost potravin. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Všechny informace o produktu Dóza na potraviny Locksy Vac Vakuová dóza PURE 500ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Locksy Vac Vakuová dóza PURE 500ml. Dafi vakuové dózy v barvě grafitová se již nevyrábí - nabízíme variantu Dafi vakuová dóza bílá l. Potraviny uložené v podtla. Srovnání cen Vakuová pumpa VACCO (Pumpa na dózy VACCO ). Nejlevnější e-shop Sexshop Lasturka.


Zboží za akční ceny, slevy. Možná vás to překvapí, ale v naší nabídce najdete i dózy z porcelánu, smaltu nebo akrylu. Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku, dózy na cukr, dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin. Vákuové dózy sú vhodné nielen pre dlhodobé skladovanie potravín, ale uchováte v nich dlho čerstvé aj hotové jedlá. Súčasťou balenia je aj nevyhnutná pumpa.


Odčerpaním vzduchu z nádoby predĺžite čerstvosť potravín. Vrchní část dózy (víčko) a spodní část dózy jsou vyrobeny tak natěsno, že při nasazování víčka vzniká podtlak, jež brání úplnému dovření (nasunutí víčka). K tomu slouží tlačítko na boku víčka, jež po zmáčknutí dovolí stlačovanému vzduchu unikat z dózy.


S touto sadou získáte hned dvě praktické dózy pro vakuové skladování vašich potravin. Jedna se pyšní objemem l, druhá l. Vákuové dózy fungujú na princípe odsatia vzduchu, kde sa vo vnútri vytvorí vákuové prostredie. Sú vyrobené z leteckého skla, ktoré je vhodné ako do mrazničky a umývačky, tak aj do mikrovlnnej trúby. Použiť sa dajú pri teplotách -°C až 1°C.


Jak uzavřít: Přiklopte dózy víkem a upevněte ho pomocí klipsů, uzavřete ventil na víku a stlačením dóz. Používají se s vakuovými svářečkami Foodsaver. Dózy pro vakuové skladování. Uchovávají potraviny déle čerstvé.


Vhodné pro uložení do spíže, ledničky nebo mrazáku. Pro úsporu místa můžete dózy postavit na sebe. Vakuové baličky tohoto typu mimo jiné obsahují 5–vakuových sáčků a mívají různé délky přívodních kabelů. Sušenky zůstanou křupavé, bylinky neztratí své aroma, ovoce a zelenina budou odolnější vůči zkáze.


Pokud do vakua naložíte maso, marináda se do něj dostane mnohem rychleji a intenzivněji. Vzduch z nádoby odsajete pomocí vakuové pumpy, která je v některých případech součástí balení, jindy si ji musíte dokoupit. S použitím vakuové dózy DAFI na uchování potravin zůstane vaše jídlo čerstvé až 5× déle.


Odsátím vzduchu z nádoby si jídlo zachová barvu, čerstvost, vůni a chuť. Dóza je vyrobena z nejkvalitnějšího tvrzeného plastu. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky