středa 25. prosince 2019

Řezák na sklo

Kružítka na sklo - řezák Popisovače skla Kleště ulamovací, mozaikové Chrániče - rukavice Doplňky - náhradní díly. Pracujete často se sklem nebo chcete začít? Velice snadné a čisté řezání si můžete zajistit perfektně ostrými břity vyrobenými nejčastěji z karbidu wolframu.


Ergonomická rukojeť ze dřeva či plastu padne do. Silberschnitt olejový řezák na sklo B 441.

Na řezáku je značka - výčnělek, nebo tečka. Tu je třeba mít vždy na stejné straně řezu. Diamantem řežeme vždy a zásadně nasucho. Doprava zdarma od tis. Kč, pouze na ProMistry.


Podle Jana Tolara ale každý sklenář ví, že je třeba řezák pravidelně namáčet do oleje či petroleje, teprve pak je řez čistý a bez otřepů a sklo se zlomí tam, kde bylo zamýšleno. Amatér se také často skla bojí a neví, jak silně na sklo při řezání tlačit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Značkový řezák Nikken na sklo nebo mozaiku se širokou hlavou.


Pro skla o síle - mm, vysoká kvalita karbidového řezacího kolečka zaručuje dlouhou životnost řezáku a perfektní řez skla. Tento řezák na sklo je vhodný pro klasické sklo , které je tenčí než mm. Stačí si vzít nějaké pravítko, podle kterého chcete řezat. Poté přitlačte řezák ke sklu, co nejvíce ho přimáčkněte a táhněte. Poté jen sklo podle pravítka odlomte.


Profesionální řezač skla pro efektivní řezání s integrovanou nádržkou na olej s pumpičkovým spouštěním. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Stavební řezačky na sklo , dlažbu a obklady. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Potřebujete užezat sklo ? Nabízíme kvalitní řezačky na sklo s velmi jednoduchou obsluhou. Uřezat sklo už nebude problém. Vhodný na řezání do síly skla mm.

Kolečka jsou uchycena v rozetě, lze měnit kolečka i rozetu. Materiál koleček je legovaná ocel, D = mm. Odstup kolečka od pravítka je mm.


Nejkvalitnější řezák na sklo se širokou hlavou - pro rovné řezy podle pravítka. Kolečko je vyrobeno z extrémě tvrdého materiálu a je naprosto ostře vybroušené, takže se nemusí tolik tlačit, sklo se skutečně řeže, nikoliv drtí, jako u levných řezáků. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající od 1. ResQMe vám může zchránit život, malý, skladný a efektivní.


Ideální do auta pro přeřezání pásů nebo rozbití skla. Všechny informace o produktu Pracovní nůž Řezák na sklo 1mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Řezák na sklo 1mm. Požadovaný průměr se nastavuje posunem řezací hlavičky na rameni s čísly. Obsluha tohoto řezáku je snadná a zvládne ho každý, kdo již zvládl běžné řezání. Olej se spouští automaticky při zatlačení na hrotové kolečko.


Na tvoření z už nepotřebných lahví budete potřebovat nástroj na naříznutí skla, svíčku a něco na zabroušení ostrých hran. Pokud se rozhodnete náš plán vyzkoušet ještě dnes, jděte do toho.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky