pondělí 2. prosince 2019

Průmyslová pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. K nejoblíbenějším značkám praček se sušičkou patří LG, Bosch, AEG, Candy a Siemens.


Pokud byste chtěli nahlédnout na parametry, které jsou důležité pro výběr kombinace pračky se sušičkou , můžete se inspirovat v manuálech – Jak vybrat pračku nebo Jak vybrat sušičku prádla. Trápí vás otázka jestli je lepší pračka se sušičkou , nebo pračka a sušička? Při pořízení pračko-sušičky musíte počítat s tím, že pokud se vám pokazí sušička, tak zkrátka nevyperete a naopak.


Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. V posledních letech se stávají velice oblíbenými také sušičky. Ty už lze sehnat v několika typech provedení, z nichž jedním je také pračka se sušičkou zabudovanou v jednom zařízení. Automaticky umí detekovat typ tkaniny i hmotnost a nastavit vhodnou péči.


Dokáže najednou vyprat a usušit až kg prádla. To je například košil. Stačí stisknout jediné tlačítko. Není nutné volit dva programy, pouze se vrátíte pro svěží, vyprané a usušené prádlo, které můžete ihned uložit do skříně. Pripravili sme pre vás sprievodcu správneho výberu práčky so sušičkou tak, aby vás žiadny parameter neprekvapil, a vy ste stopercentne vedeli, čo kupujete.


V článku tiež nájdete recenzie práčok so sušičkou , ktoré sme pre vás dôkladne vybrali. Vybrané práčky so sušičkou prešli testami samotnými spotrebiteľmi a. Pračky se sušičkou najdete jak v provedení s předním plněním, tak s tím horním. Kdo už ale někdy měl dva spotřebiče v jednom, ten asi ví, že ne vždycky je to výhra.


Sice uspoříte místo a peníze, je to ale vyvážené také nějakou ztrátou. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Náš invertní motor patří mezi ty nejodolnější, proto na něj poskytujeme desetiletou záruku.


Navíc je tichý a energeticky úsporný. Na rozdíl od běžných motorů nepoužívá kartáče, což snižuje hluk, opotřebení i vibrace. Vaše pračka se sušičkou tak bude poskytovat vysoký výkon při nízké hladině hluku dlouhé roky.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Známky používání: ne Funkční: ano Dobrý vizuální stav: poškozeno při dopravě, jde opravit. Prasklá horní deska a promáčklý pravý bok spotřebiče. S touto pračkou se sušičkou LG ušetříte nejen místo, ale i čas a energii.


Kombinace pračky se sušičkou , navíc v energetické třídě A, vám umožní šetřit nejen energii, ale také svůj čas a hlavně finance. Praní a následné sušení prádla nebylo nikdy snazší. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady.


Samostatný spotřebič vs. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek.


LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky