úterý 31. prosince 2019

Výkup stříbrných příborů

Stejně tak celou spoupravu i velkou soupravu kusů stříbrnou servírovací. Pokud jde o krásnější starší a. Vykupujeme příbory, nádobí a ostatní předměty zpravidla stříbrné. Vyznáme se v jejich historické, umělecké a tržní hodnotě. Obraťte se na nás, rádi vám poradíme.


Stříbro vykupujeme v jakémkoliv stavu a množství. Mezi stříbro, které vykupujeme, patří i nenošené nebo poškozené šperky, roztrhnuté řetízky, nekompletní náušnice, stříbrné mince a další. Peníze vyplácíme ihned.


Zaměřujeme se na stříbro, nikl, paládium, platinu cín a jiné. Vykoupíme váš šrot za nejlepších podmínek. VELKÝ VÝKUP ZLATA, STŘÍBRA, OBRAZŮ, STAROŽITNOSTÍ, FILATELIE A MINCÍ. Naše prodejna se nachází na turisticky atraktivním místě královské cesty na Malostranském náměstí v Praze, proto vykupujeme za zajímavé ceny. Starožitné příbory jídelní, dranžírovací a překládací.


Prodej kovových starožitných příborů , nejen stříbrné příbory. Používá se k výrobě levných šperků, ozdobných předmětů, nádobí, příborů atd. Při výkupu musíme alpakové předměty hluboko napilovat nejlépe do tzv. Vyjímkou jsou nože, které nevykupujeme.


Sada stříbrných příborů. Puncovního úřadu - výkup zlatých. Zabýváme se restaurováním zlatých a stříbrných šperků a jejich prodejem. Výkup neplatných platidel a měn.


Naší specialitou je renovace a prodej stříbrných příborů z 19. V naší nabídce najdete rovněž stříbrné tabatěrky, pudřenky, tácy, svícny atp. Všechny starožitnosti v naší nabídce mají platný punc a nebo.


Prodej, výkup těchto příborů , sad nádobí je menší, neboť jich je mnoho, větší množství, pak jen vyjmečné celé sady, kufry s nevšedním zdobením se ještě dají prodat, pokud jsou v perfektním stavu a nevšední krabicii. Etue od alpakových příborů pak musí být velekrásně zdobená, pak je šance na prodej. A používání stříbrných příborů je tím pravým. STŘÍBRNÉ ŽIDOVSKÉ VEJCE 18rok RUSKO Ag lev.


Přinášíme tipy na výběr, údržbu a leštění stříbrných příborů. Víte, že právě stříbro je nejzdravějším materiálem pro jídelní příbory? Proč koupit stříbrné příbory?


Přemýšlíte, proč byste si stříbrné příbory měli kupovat? Jaké jsou jejich výhody? Přijedeme kamkoliv po celé České republice. Rychlé jednání a bezproblémová domluva.


Pěkný stav - neleštěné (nejsou nové). Zasíláme na dobírku, po celé ČR i na Slovensko. Za nejcennější a zároveň největší lze považovat minci z australské mincovny Perthu. Nabízíme pouze kvalitní a ověřené zboží. Váží jednu tunu a je vyrobena z 9 ryzího zlata.


Průměr 80cm, tloušťka 12cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky