středa 11. prosince 2019

Starožitné šperky

Skvostné a jediněčné starožitné šperky , které svým původem sahají od 18. Kvalitní zpracování, unikátní design dle módy minulých století. Ponúkame Vám starožitné šperky zo zlata, striebra, drahokamov. Mince, medaile, vyznamenania a hodinky.


Vývoj šperkařství se rozvíjí po celá staletí, v různých kombinacích drahých kovů, kamenů a jiných materiálů.

Mezi sběrateli jsou šperky velmi oblíbené. Nejstarší nálezy provrtaných mušlí, které sloužily jako šperky , jsou asi 1tisíc let staré. Potřeba zdobení se je tu tedy s námi odjakživa – a zdaleka se netýká jen žen. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Kontrolu ryzosti šperků z drahých kovů provádíme nejmodernějším přístrojem spektrometrem. V této kategorii tak najdete spíše diadémy, čelenky, komplety, manžetové knoflíčky a ostatní. Pravost kamenů, drahokamů, briliantů ve špercích necháváme analyzovat v České gemologické laboratoř.

U všech u nás zakoupených šperků zajišťujeme jejich úpravu (zejména změnu velikosti prstenů). Vykoupím starožitné šperky jako jsou naušnice, prsteny, náhrdelníky, náramky, a brože. Nabízím výhodné ceny a pro šperky přijedu po celé ČR.


Dámské, ale i pánské starožitné prsteny se těšily stejně jako náušnice a náhrdelníky velké oblibě. Psteny a jejich zpracování, zdobení, velikost kamene a další kritéria často značily velikost bohatství svého majitele. V naší nabídce jsou zlaté a stříbrné prsteny, prsteny s brilianty, diamanty, českými rubíny.


Obchod vytvořen v PrestaShop. Přihlašte se k odběru novinek. Prodej a výkup starožitností, starožitných sbírek, zlata, zlatých šperků, zlomkového zlata a zubního zlata.


Dostupnost Nedostupný (1) Nejprve produkty skladem (42) Cena. Bílé zlato, žluté, rhodiované. Investiční zlato pro sběratele i starožitníky. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kategória Šperky - bazár.

Starožitné Starožitné OK. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Prozkoumejte nástěnku starožitné šperky uživatele moravcovaiv, kterou na Pinterestu sleduje 2lidí.


Podívejte se na další nápady na téma Šperky , Tiaras a Maltézský kříž. Obvykle bývají ručně vyrobené a často i umělecky a historicky cenné. Náš antikvariát, nebo antik bazar, či více. Pohled na starožitné šperky z druhé poloviny 19. Karneol,Onyx Přívěšek-Šatlen-zlato Anglie kolem r. Perlové šperky byly obzvláště před rozšířením kultivace (pěstování) perel astronomicky nákladnou záležitostí a proto zůstávají v rodinách po generace.


Na této stránce naleznete starožitné šperkovnice z nabídky starožitníků i běžných prodejců působících po celé České republice. Najdete zde starožitné zdobené šperkovnice dřevěné, stříbrné, porcelánové atd. Nákup a prodej starožitných šperkovnic a dalších starožitností na antikpraha.


Rád odkoupím i celou pozůstalost , hodinky, porcelán, mince, řády, obrazy,sošky, šperky ,brože atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky