úterý 17. prosince 2019

Tenderizér na maso tescoma presto

Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Umyte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke.


Tenderizer na maso Tescoma pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce.

Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tenderizer je opatřen celkem úzkými ostrými čepelemi, které po přitlačení prostoupí do masa, kde naruší přirozenou strukturu masa. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Použitie: Odstráňte kryt čepele a kolísavými pohybmi mäso po celej ploche prekrojte a zvláčnite. Cena s DPH: 2Kč Registrovaní zákazníci.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Principy ochrany soukromí na Košík. Tenderizer možno ľahko rozložiť a dokonale vyčistiť, je vhodný do umývačky.

Vybavený zámkom pre bezpečné skladovanie, vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Přiložte tenderizér na plátek masa a přirozeným kolébavým pohybem zápěstí jej zjemníte a zvláčníte na všech místech. Už žádné naklepávání nebo jiné narušování struktury masa. Použijte tenderizér na maso TESCOMA PRESIDENT a stanete se mezi přáteli vyhlášeným gril mistrem! Uživatelské hodnocení a recenze na Palička na maso Tescoma tenderizer na maso PRESTO.


Chcete vedieť, či je cena 9. Tenderizer je opatrený celkom úzkymi ostrými čepeľami, ktoré po pritlačení prestúpi do mäsa, kde naruší prirodzenú štruktúru mäsa. Umývajte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke. Využívá kolébavý pohyb a ostrou nerezovou čepel ke zjemnění a zvláčnění masa. TESCOMA tenderizer na maso PRESTO (Paličky na maso ) Hodnocení produktu: 1. Dál už hledat nemusíte! Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények. Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Využíva kolísavý pohyb a ostrú nerezovú čepeľ k zjemneniu a zvláčnenie mäsa. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu.

Takto upravené maso je při konzumaci nejen šťavnatější, ale také křehčí. Něžná píseň o lásce od nesmrtelného Elvise Presleyho zazní v uších snad každému, komu neunikne další novinka od značky Tescoma – tenderizer na maso PRESTO. Tender je používáno ve významu „něžný, jemný či mazlivý“ a odtud tedy název horké novinky tenderizer , tedy zjemňovač či také zněžňovač masa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky