pátek 20. prosince 2019

Tlakový hrnec bio exclusive

Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let. Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát. Skvělý pomocník do kuchyně umožňující rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů s maximální úsporou energie.


Tlakový hrnec se systémem GREEN CONTROL pro přesnou kontrolu tlaku uvnitř nádoby. Umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku, je vynikající pro rychlou a.

Tyto a ostatní vařené a dušené pochoutky za vás. Veškeré informace o produktu. Vyniká snadným a bezpečným otevíráním víka. Vaření v tlakovém hrnci výrazně urychluje přípravu jídel, šetří energie a zdůrazňuje chuť použitých ingrediencí.


Navzdory tomu, z obavy ze složitého ovládání a bezpečnosti, v řadě domácností chybí nebo se v něm. Rukojeti tlakového hrnce při správném použi-tí nepálí. Tlakový hrniec je vybavený poistkami pre bezpečné použitie a opatrený masívnymi rukoväťami.


Trojvrstvové sendvičové dno je vhodné pre.

Větší objem (5l) než dosud používaný 6l Bio Exclusive. Při používání si budu dávat pozor na plastové součástky rukojeti víka. Chcete doručit zboží do Česka? Nastavitelný tlakový hrnec Sbíhají se vám. Tescoma Sady tlakových hrnců do vaší kuchyně.


Vyšší řadu tlakových hrnců tvoří trojice hrnců Prominent, Impression a Bio Exclusive. Hlavní rozdíl oproti nižší řadě je v odlišném uzavírání, které je v tomto případě řešeno bajonetovým uzávěrem. Myslím si, že se s tímto uzávěrem na tlakových hrncích mnohem lépe a pohodlněni manipuluje. Tlakové hrnce disponují všemi moderními a bezpečnostními prvky. Má jednoduchý bajonetový systém otevírání.


Po vypuštění páry stačí mírně otočit do strany a nadzvednout poklici. Pro vaše maximální bezpečí má tlakový hrnec pojistky a umožňuje vaření na vysoký (maso) nebo nízký (zelenina) tlak. Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce.


Souprava tlakových hrnců BIO. Koukala bych taky na to, zda jsou k sehnání náhradní díly. I na ten nejdokonalejší výrobek jsou občas potřeba náhradní díly a nejlepší jsou.

Kdo by neznal tlakový hrnec , který snižuje dobu vaření a omezuje čas, který musí. Nejoblíbenější tlakový hrnec od Tescomy, jednoduché ovládání a maximální spolehlivost. Na všechny druhy sporáku, včetně indukčních desek.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nádobu tlakového hrnce lze mýt v myčce nádobí, víko nikoliv! Vás koupit nebo objednat náhradní díl na tlakový hrnec bio exklusive 6. Používejte náhradní díly značky. Podobné fráze: tescoma bio exclusive poklice nahradni dil , nahradni poklice bio.


Hrnec umožňuje vaření při nízkém nebo vysokém tlaku a je ideální pro rychlou a současně šetrnou přípravu pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky