úterý 31. prosince 2019

Vakuovací pumpa na víno

Profesionální vakuová pumpa na víno bezpečně odsaje vzduch z láhve, a tím uchová kvality načatého vína až po několik dnů. Použití: postupujte podle návodu na zadní straně produktového prospektu. Nasaďte pumpu na hrdlo láhve, otočte pumpou proti směru hodinových ručiček a povytažením k sobě odsajte vzduch.


Vakuová pumpa na víno - Wine Saver Pulltex. V soupravě najdete vakuovou pumpu a dvě zátky na uzavření lahve.

Zabaleno v plastickém obalu. Vákuová pumpa je pumpa , ktorá v súčinnosti s priloženými vákuovými zátkami zabezpečí, že víno v už otvorenej vínovej fľaši vydrží dlhšie. Za týmto účelom je potrebné nasadiť vákuovú zátku do hrdla vínovej fľaše a odsať von zostávajúci vzduch. Zvukový signál, jemné „kliknutie“, oznámi dostatok odsatého vzduchu a vo vnútri fľaši sa tak vytvorilo. Nespotřebované víno v láhvi uchováte ve vynikající kondici s vakuovou pumpou UNO VINO.


V čem vakuová pumpa UNO VINO vyniká? Je dodávána se vakuovými zátkami, víno ve vakuově uzavřené láhvi si zachová svou chuť i vůni pro pozdější konzumaci. Vakuové zátky UNO VINO jsou vhodné pro všechny běžné typy vinných lahví.

Status Vakuový set na vino. Možnost umývát v mycím zařízení. Jednoduchým odsátím vzduchu vytvoříte v nádobě podtlak, který nádobu pevně uzavře.


Díky vakuové pumpě načaté víno neztrácí své chuťové a aromatické vlastnosti! S její pomocí vytvoříte v lahvi vakuum a víno tak vydrží déle čerstvé. Použití: Gumovou zátku vložte do hrdla lahve a přitlačte k ní spodní část vakuové pumpy.


Stláčením rukojeti postupně. Skvělé slovenský bílé a červené víno vinařství Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Řepa winery ale i vína z Itálie, Francie - Bordeaux a Burgundsko. Manuálním vysáním vzduchu vytvoříme v láhvi vakuum.


Jsou perfektní pro uskladnění jakéhokoli druhu potravin ve vakuu, což prodlužuje jeho dobu spotřeby a zachovává vitaminy. Lze je uskladnit jedna ve druhé a nebo na sobě, aby šetřily víc místa. Máte chuť na skleničku vína, ale je vám líto otevírat celou láhev?


Určitě i Vy znáte situaci, kdy Vám zůstane nedopitou láhev dobrého vína a přemýšlíte jak ho uskladnit, aby za pár dní neztratilo svoji skvělou chuť a vůni. Obsluha vákuovej pumpy na víno je jednoduchá: Do hrdla fľaše zasuňte gumový uzáver a priložte k nemu spodnú časť pumpy. Následne vákuovú pumpu na víno vyberte zo zátky a od tohto momentu je fľaša nepriedušne uzatvorená a víno chránené pred oxidáciou. Dámské vakuové pumpy taktéž fungují na bázi podtlaku, který do intimních oblastí ženy jako jsou stydké pysky a klitoris nahrne více krve a tím se tato oblast stane citlivější a vzrušenější.


Většinu ženských vakuových pump lze použít také pro stimulaci bradavek a prsou jako takových.

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Atelier du Vin, Francie. Vacu Vin Vákuová pumpa na víno so zátkami 1€ s DPH Praktická vákuová pumpa so zátkami, ktorá spomaľuje oxidačný proces a prirodzeným spôsobom predlžuje trvanlivosť a chuť vína.


Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko, Mavín Martin Pomfy, Vins, Ostrožovič, Pavelka a syn, Skovajsa, Nichta, Repa winery ale aj vína z Talianska, Francúzska - Bordeaux a Burgundsko. Pumpa na vakuovani potravin. Souprava vakuových zátek Souprava vakuových zátek a kolíků určených na vakuové utěsnění nápojů v lahvích a potravin v nádobách používaných na k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky