úterý 3. prosince 2019

Svatojánský chléb pro koně

Vhodné pro všechny koně (i pro koně trpící metabolickými problémy, jako je schvácení či IR syndrom). Ideální pro koně tlusté ( pro redukci hmotnosti) i pro koně … 20Kč s DPH. Je také vhodnou alternativou pro koně s intolerancí cukru (má nízký glykemický index) a škrobů.


Karob se používá i pro hubené koně , jako atraktant na zchutnění krmné dávky a zlepšuje srst, kůži a kopyta. Obsahuje x větší množství vápníku než kukuřice, x více draslíku a x více riboflavinu než kukuřice.

Svatojánský chléb je hypoalergenní, neobsahuje lepek - obilnou bílkovinu. Vynikající je i jako zchutňovadlo pro hubené koně , či při nechutenství. Také je ho možné použít jako sladký pamlsek či odměnu. Vhodné i pro obézní koně , díky nízkému glykemickému indexu.


Nebo i pro koně hubené - jako zchutňovadlo. Výborné vmíchat do vaší vlastní müsli směsi. Drcené lusky z Rohovníku obecného, v domovině zvaného též Karob.


Jsou to sušené a nadrcené lusky tohoto stromu, které jsou zbaveny semen.

Lusky se po usušení melou na jemný prášek využívaný v potravinářství jako náhrada kakaa. Pivovarské kvasnice - pro koně od 3Kč. Ostropestřec mariánský od Kč. MELASA - pro koně od Kč.


Drcený karob ( svatojánský chléb ). Vhodný k míchání i se sypkými krmivy a pro starší nebo mladé koně , které hůže žvýkají. Krmivo přirozeně bohaté na cukry a minerální látky. Náš sortiment krmiv pro Vás neustále rozšiřujeme. Pokud budete chtít poradit, rádi Vám se správným krmením Vašeho koně pomůžeme.


Strom roste v Jižní Evropě, k nám se tedy dováží. V lusku jsou také semena, ty se však zpracovávají na rohovníkovou gumu, která slouží jako zahušťovadlo do potravinářského průmyslu. Lusk má hnědou barvu a je možné jej sekat, drtit či mlít. Jako doplňkové krmivo je svatojánský chléb vhodný pro koně , dobytek, ovce, kozy, králíky, ale i pro psy, hlodavce a další malá zvířátka. Pro koně je vhodná drcená.


Lněné semínko 25kg - Doprava zdarma. VOJTĚŠKOVÉ PELETKY 25KG.

Nabízíme vysoce kvalitní müsli a granule pro koně , která jim budou chutnat. Belgická značka LANNOO se vyznačuje surovinami nejvyšší kvality a krmiva obsahují speciální suroviny jako je špalda, řezanka, svatojánský chléb nebo oblíbené lněné semínko. Novinka v krmných surovinách pro koně ! Jsme opět v České republice první, kdo zavádí tento trend! Karob obsahuje 3x více vápníku než pšeničné otruby a 6x více než ječmen.


Solný liz Solsel Normal pro koně , dobytek, ovce, naše cena 1Kč. Liz minerální Universal 10kg. Doručení do 7-dní od Kč. Granulované doplňkové krmivo je určeno pro koně všech kategorií, zejména pro koně v v. Fitmin horse FLEXI PENTA - kg.


Hippi müsli pro koně Kg strukturu musli zajišťuje těchto komponet: granule sušené jablečné výlisky kukuřičné lupínky svatojánský chléb sušená vojtěška sušená kukuřičná siláž sušené žito není pochyb, že jablečné výlisky a svatojánský chléb představují atraktivní krmivo pro zvýšení vlákniny jsme použili originální řešení, uvážíme-li.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky