pátek 27. prosince 2019

Tyčový mixér

Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý. Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet. Tyčový mixér je oblíbený kuchyňský pomocník.


Jednoduše se ovládá, skladuje a komfortně se čistí.

Oceníte jej například při přípravě koktejlů, polévek, omáček, zeleninových pyré, dětských přesnídávek apod. Tyčové mixéry prichádzajú v širokej škále rôznych typov a štýlov, a tak kľúčom k získaniu čo najviac z tohto kuchynského spotrebiča bude treba nájsť ten, ktorý spĺňa vaše základné potreby a poskytuje úroveň funkčnosti, ktorú hľadáte. Jednoducho sa ovláda, skladuje a komfortne sa čistí. Oceníte ho napríklad pri príprave koktailov, polievok, omáčok, zeleninových pyré, detských výživ a pod.


Lepšie vybavené mixéry obsahujú užitočné príslušenstvo na sekanie, krájanie, drvenie či šľahanie. Vám další akce na TYČOVÝ MIXER. Akci na TYČOVÝ MIXER naleznete v prodejnách PENNY Market. Prohlédněte si celý leták PENNY Market nebo všechny akční ceny PENNY Market.


Usnadní vám přípravu chutných krémových polévek, omáček, pyré nebo také osvěžujících koktejlů a přesnídávek.

Připravte si dobrotu plnou vítamínů! S nerezovou šlehací metlou ušleháte sladký sních. Všestranný a vysokovýkonný tyčový mixér nepozná prekážky! Hravo si poradí aj s tými najtvrdšími surovinami. Navyše ponúka unikátny mlynček na korenie a kávu, bez rizika neporiadku.


Mixér má dve tlačidlá pre voľbu rýchlosti, jedno má menšiu rýchlosť a druhé veľkú rýchlosť, ďalej je veľmi výhodná mixovacia noha v tvare zvonu, ktorá zabraňuje rozstreku potravín. Vďaka nerezovej nohe môžete mixovať aj horúce pokrmy. Oproti jiným mixérům, má tu výhodu, že může být prakticky použit v jakékoliv nádobě, např. Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské stravy i šlehání a sekání. S výkonnými motory a ostrými noži s titanovou úpravou patří Sencor ke špičce.


Chcete svůj nový tyčový mixér Philips ProMix s technologií SpeedTouch využít opravdu naplno? Inspiraci vám přinesou tato videa! Podívejte se, jak můžete rychle a snadno připravit domácí jídlo – a to díky novému tyčovému mixéru Philips a příslušenství. Další výhodou je speciálně tvarovaná mixovací noha pro rychlé, jemné a rovnoměrné zpracování potravin. Ponorný tyčový mixér so silným motorom pre extra výkon.


Má rýchlostí, ergonomicky tvarovanú rukoväť SoftTouch, čepeľ QuattroBlade so štyrmi britvami a bohaté príslušenstvo. Oproti plastu je odolný vůči teplotě a má výrazně vyšší životnost. Pokud patříte mezi náročné uživatele a chcete přístroj využívat každý den, volte nerezový.

Platí sice, že s cenou. Mínus je tu ale poměrně zásadní – v jednom kuse jej musíte mít v ruce a možná od toho bude tato končetina za chvíli trochu namožená. Aby mixér tohle všechno zvládnul, neobejde se bez zmíněného příslušenství. To je jeden z faktorů, který určuje cenu produktu – proto si důsledně příslušenství u vybíraného produktu zkontrolujte, abyste měli jistotu, že. Je to dáno především jeho funkčností, skladností a lehkostí, díky které se dá snadno ovládat.


Díky němu máte krémové pokrmy v mžiku hotové, zatímco klasický mixér byste teprve vybalovali. Praktická tvarovaná rukoväť s plynulou reguláciou rýchlosti – rýchlostí, extra tichý výkonný motor a LED podsvietený vypínač. Nerezový násadec zvládne aj horúce pokrmy.


Spoločník, s ktorým bude radosť pripravovať pokrmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky