pondělí 16. prosince 2019

Stribrna sada

Stribrna sada

Sada obsahuje prvků, hrnce a kuchyňské doplňky. Produkt rozvíjí představivost a manuální dovednosti, poskytuje hodiny radostné zábavy. Hračka je určena pro děti od let. Popis: Prodám krásnou novou stříbrnou sadu. Dárková krabička ke každému šperku ZDARMA!


Zásilky odesíláme každý pracovní den ve hod. Sada stříbrných náušnic a přívěsku zdobený krystaly Swarovski Baroque - AB efekt. Elegatní sada obsahující stříbrné náušnice a přívěsek s krystaly Swarovski Elements AB efekt.


Náhradní díly se zvláštní specifikací (veškeré díly s elektronikou, motory, displeje atd…), jsou určeny výhradně k odborné instalaci servisními techniky s příslušným oprávněním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Velmi elegantní sada stříbrných náušnic a přívěsku s velkými sladkovodními perlami vysoké kvality. Sada je ozdobená zirkony a doplněna řetízkem německé výroby, veškeré stříbrné komponenty jsou rhodiovány. Dodáváme v dárkovém balení s certifikátem pravosti LEOLA. Po vyplnění formuláře Vás budeme nejpozději následující pracovní den informovat e-mailem s možným termínem návštěvy. Bez potvrzeného termínu návštěvy Vám nelze zaručit prohlídku vybraného zboží, vždy proto vyčkejte na námi zaslaný e-mail.


Náušnice mají lesklou povrchovou úpravu a jsou rhodiované s antioxidačními vlastnostmi. Stříbrná sada rhodiovaná, se zirkony F007. Sada hrnců určená pro všechny malé hospodyňky a jejich kamarádky. Vážení zákazníci, i v tomto těžkém období náš e-shop nadále funguje.


Stribrna sada

Oblečení - Stribrna sada bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Sada skořepinových kufrů ve třech velikostech, včetně kódových zámků. Opálová sada obsahuje náušnice a přívěšek. Je vhodná jako dárek například k Valentýnu, nebo jen tak z lásky. Můžete ji nosit při zvláštních příležitostech, jako je například ples, nebo do divadla, anebo jen tak.


Krásná, romantická stříbrná sada s motivem srdce. Každý náš stříbrný šperk je. CELKEM V SADE JE 193g STR.


Elegantní sada manžetových knoflíčků a sladěné kravatové spony, byť velmi jednoduchá, je výjimečně stylová a elegantní díky hladkému stříbrnému designu. Kravatová spona je klasický klips. Slitina, ze které je sada vyrobená, velmi dobře.


Stribrna sada

Tato sada obsahuje stříbrné šperky se stejným, geometricky zajímavým, řeckým vzorem. Luxusní sada šperků značky Engelsrufer,vyrobené z rhodiovaného stříbra,náušnice a přívěsek mají tvar srdíček se stromem života,šperky jsou osazené červenými a růžovými krystaly,dokonalé šperky pro všechny romantické duše. Mnoho klientů využívá před nákupem reference o zboží i obchodu ze zbožového srovnávače Heuréka.


Jednotlivé komponenty vychází z vyšších řad Shimano Ultegra a Dura-Ace. Brzdy poskytují díky symetrickému dvouosému provedení lepší brzdný účinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky