úterý 10. prosince 2019

Rychlý oběd těstoviny

Jednoduchý a rychlý recept na těstoviny s masovou směsí. Recept na snadný oběd nebo večeři se skvělou chutí. Uvaříme si těstoviny podle navodu. Na pánev si dáme trochu oleje a osmahneme cibulku do zltova na ní přidáme nakrájené maso z konzervy a žampiony,necháme trošku podusit okořeníme pepřem,dr.


Zakápneme kečupem podle chuti (můžeme dát i ostrý)a promícháme. Tématické fráze: rychly oběd s těstovinami oběd s těstovinami oběd z těstovin rychlý oběd oběd těstoviny rychlý oběd recepty těstoviny se zelím oběd s anglickou slaninou obed obedy z testovin recepty testoviny se zelím oběd se slaninou richli obed se s kysaným zelím recept na rychlý oběd obed ze zeli obed ze slaniny.

Dokonalým příkladem jsou například spaghetti alio olio e peperoncino - na ty vám stačí těstoviny , olivový olej, česnek a chilli. Do čtvrt hodiny můžete mít na stole autentickou Itálii za pár korun. Ale možností, jak připravit rychlou večeři z těstovin, i když lednice či spíž zeje téměř prázdnotou, je mnohem víc! Rychlý oběd s těstovinami recepty, které budete milovat. Opečený krajíc kváskového chleba s výrazným cheddarem a slaninkou, doplněný jemným špenátem.


To je rychlý lehký oběd , který je hotový za minut, na který spotřebujete chléb, který už není ve špičkové kondici, a který budete chtít znovu a znovu. Nic složité a přitom velmi chutné. Zapékaná těstovina za pár kaček.


Budeme potřebovat: 5g těstoviny - kolínka, 1g suchý salám, ks vejce, 1g tvrdý sýr, sůl, pepř, máslo.

Těstoviny většinou chutnají úplně všem. Ale jak víme, jejich energetická hodnota není úplně příznivá. Zvlášť v období po Vánocích, kdy většina z nás potřebuje shodit nabraná kila. Právě proto vám přináším recept na těstoviny bez mouky. Nebudete tomu věřit, ale chutnají moc dobře.


Zároveň pro vás hledáme mezi podobnými recepty. Na oleji (nejlépe olivovém) osmažíme česnek, až začne vonět. Pozor, ať česnek nepřipálíme. Vhodíme šunku, po pár minutách přidáme už uvařené těstoviny , zalijeme smetanou a necháme pár minut prohřívat na spojení.


Rychlé těstoviny se smetanou dozdobíme bazalkou a strouhaným sýrem. Chutný, zdravý a rychlý oběd , který se navíc dá připravit i den předem. Místo lososa můžeme použít i jiné ryby. K těstovinám se hodí například tuňák nebo většina ryb s bílým masem. Jistě se najdou mezi námi lidé, kteří nejsou ve vaření úplnými profesionály.


Zkuste tedy tyto těstoviny z trouby, jejich příprava je absolutně jednoduchá a výsledek je skvělý. Jako dítě u naší babičky, byl tenhle rychlý pokrm často v nabídce, protože jsme se mohl po něm utlouct. Jak říkávala naše babička, je to opravdu vděčné jídlo.


Tip na rychlý oběd : Zapečené těstoviny se sýrem. Hanka Kubíčková, Časopis Maminka 22.

Příprava není složitá a výsledek grandiózní. Vyberte si recept na rychlý oběd a připravte si chutný a výjimečný rychlý oběd pokrm, lahůdku nebo nápoj. Pro váš skvělý chuťový zážitek jsme zde vybrali pouze ty nejlepší rychlý oběd ! Načerpejte inspiraci pro přípravu, postup a zpracování v naší databázi s desetitisíci recepty včetně. Základem rychlého vaření je vybavená spíž a kvalitní suroviny.


Zaměřte se zejména na kvalitní rýži a těstoviny. Pokud totiž nekoupíte jen ty nejlevnější bezvaječné těstoviny v diskontu, vystačíte si při konečné úpravě s minimem. Jedna z nejslavnějších italských specialit „spaghetti aglio olio“ třeba. Rychle hotové a chutné recepty patří mezi klenoty, které se předávají z generace na generaci.


Každý člověk občas tápe a neví, co narychlo připravit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky