čtvrtek 5. prosince 2019

Solární sprcha vak

Jak vybrat solární sprchu. Zahradní sprcha na solární ohřev je dobrým pomocníkem k bazénu, kde je třeba hledět na hygienu a zároveň zde není k dispozici klasická teplá voda na osprchování. Solární sprcha - závěsná o obsahu litrů. Vak jednoduše naplníte vodou, necháte ho vystavený slunečnímu záření a poté se můžete komfortně osprchovat teplou vodou.


Vhodné na chaty, do kempů, pro turistiku, na cestování atd.

Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén? Tato přenosná kempová sprcha je neocenitelná při kempování nebo pěší turistice. Jelikož je sprcha vyrobena z vysoce kvalitního PVC materiálu, je odolná vůči povětrnostním vlivům a je robustní. Tok vody můžete snadno regulovat ventilem. Vodou naplněný vak můžete zavěsit na strom, větev nebo na háček.


Bez nutnosti stavebních úprav. Závěsná solární sprcha.

PVC vak s vodou nechte na přímém slunečním světle, získáte plně funkční sprchu. Solárna sprcha umožní si aj v prírode ďaleko od civilizácie užiť teplú sprchu. Stačí vak naplniť vodou, na slnku 2-hodiny nahriať a sprcha je pripravená na použitie. Vak se jednoduše naplní vodou, nechá se vystavený slunečnímu záření a poté už se dá komfortně osprchovat teplou vodou, což je v polních podmínkách luxusní záležitost.


A je taktiež vyhľadávaná aj záhradkármi, ktorí nemajú bazén a ktorým slúži nielen ako vonkajšia sprcha na osvieženie a umytie, ale aj ako bezplatný a ekologický zdroj teplej vody. Je skladná, jelikož se jedná o vak , který snadno složíte a přibalíte například do zavazadla. Sprcha je lehká, malá a skladná.


Pevný vak vhodný také jako solární sprcha od německé firmy MFH. Nová velikost solárních kempových sprch. Tento l vak ( podobně jako 20l). Profi závěsná solární sprcha z odolnějšího materiálu s rozepínatelným upevňovacím popruhem a. Venkovní praktická závěsná solární sprcha o. Prodej ukončen - dle našeho názoru kvalita nového technického řešení zavěšení neumožňuje.


Vak na vodu, který je jako hlavní a největší. Před sprchováním vždy vyzkoušejte teplotu vody, pokud by byla voda příliš horká, dolijte do vaku. Kempová solární sprcha - L - přenosný vak od vidaXL.

Recenze od jiných kupujících a recenzí, Vedeme vás k mnoha užitečné informace s bestsellery Amazonu, které vám pomohou najít váš produkt. Seznam solárních sprch - Sunshower - Top 10. Bazénové sprchy) Hodnocení produktu: (). Cenově dostupná solární sprcha se zásobníkem na litrů teplé vody.


Předejdete tím znečišťování vody v bazénu a snížíte spotřebu bazénové chemie. Nejjednodušší solární sprcha , kterou pořídíme v řádu desítek korun, má podobu černého vaku, jenž slouží jako akumulační zásobník vody. Lze ji použít i na místech, kde není vodovo tzn. Díky nádrži, která dokáže pojmout až litrů vody, vám může snadno nabídnout nejen teplou spršku, ale i příjemné osvěžení. Díly a systém z plastu PVC a gumy jsou živnou půdou pro Legionellu.


Zahradní sprchu využijete zejména při osvěžení, před vstupem do bazénu a také i na osprchování po letní práci na zahradě. Osvěžení v letních parních dnech ocení opravdu každý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky