úterý 3. prosince 2019

Savo original akce

Prohlédněte si akce v letácích Tesco , BILLA či IKEA. Zobrazte si všechny akce a slevy značky Savo. Hledat: Hledej na Kupi. Přidat produkt do oblíbených.


Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na novou akci.

Savo original , l - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny. Savu Original tak právem náleží místo mezi základní výbavou každé domácnosti. Ideální pro čištění a dezinfekci podlah, obkladů, sanitární keramiky, nábytku, dlažeb, kuchyňského a hygienického náčiní.


Spolehlivě likviduje bakterie, viry, řasy a nižší houby. SAVO : řeší téměř každý problém v domácnosti. Už desítky let se Savo stará o čistotu našich domácností. Tato tradiční česká značka patří mezi špičku v oboru a díky bohatému sortimentu je všestranných pomocníkem, který vám usnadní každodenní úklid.


SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, bakterie a viry (včetně HIV a HBV), řasy a nižší houby, odstraňuje pachy.

Vyniká mimořádně vysokou čistotou, dlouhou záruční lhůtou a unikátní ekologickou hodnotou, pro kterou je schválený i pro dezinfekci vody v bazénech a jako jediný i pro pitnou vodu ve studních. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Může to být obě může to být večeře.


Ať už preferujete polévku, salát, nebo vás zrovna honí mlsná na sladký dezert, tady je to pravé místo plné receptů pro každou příležitost. Užívejte si život s chutí výjimečných jídel. Množství dezinfekční látky: chlornanu sodného. Savo , řeší téměř každý problém v domácnosti. Jeho použití je všestranné.


Savo Original 5l běžně stojí 10Kč. Stlačte na vyznačených bočných plochách a odskrutkujte. Chyby a omyly v textu a vyobrazení vyhrazeny. Doba pôsobenia minút.


Nabídka platí do vyprodání zásob.

Akce neplatí na zboží ve Výprodeji. Dárky k akcím se vydávají do vyčerpání zásob. Sleva na značku platí pro členy Teta klubu, max. Nesmí být podnikány žádné akce , které by znamenaly riziko pro osoby, ani akce prováděné bez řádného tréninku.


Jestliže je podezření na přítomnost výparů, měl by záchranář použít vhodnou masku nebo autonomní dýchací přístroj. SAVO ORIGINAL Univerzální dezinfekční přípravek. Koncentrovaný kapalný dezinfekční přípravek na bázi aktivního chloru. Určen pro dezinfekci ploch, povrchůa předmětů.


Dezinfekce pitné vody a vody v bazénech. Velmi dobrá biologická odbouratelnost. Odstraňuje nepříjemné pachy.


Savo Original likviduje choroboplodné zárodky, bakterie a viry (včetně HIV a HBV), řasy a nižší houby, odstraňuje pachy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky