úterý 17. prosince 2019

Staré nádobí prodej

V takovém interiéru bude radost pobývat i odpočívat. V případě, že chcete nějaké nádobí z keramiky prodat, není to pro nás žádný problém. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.


Inzerát STARÉ NÁDOBÍ A UBRUS PRO CHALUPÁŘE v okrese Plzeň-město, cena dohodou, od kveta na Sbazar. Popis: PRODÁMO Šedý cedník-prům. Hnědé kbelíky nemají ucho. Cena hnědý kbelík-70kč 1ks.


Praze na Vinohradech, v ulici Jugoslávská, nedaleko náměstí Míru a Václavského náměstí. Od té doby společnost prošla bouřlivou expanzí. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Koupím staré vojenské helmy, opasky a přezky, uniformy a jejich části (výložky, čepice, lodičky), šavle, bodáky, dýky, pouzdra a sumky na zbraně a munici, vyznamenání, maskovací oblečení a celty, atd.


Vše může být i potrhané, mírně orezlé, zašpiněné, nekompletní. Najdete zde kovové formy na pečení bábovek, formičky na cukroví vánoční a jiné pečící formy. Prodej starožitných forem na pečení.


Bonjour Je suis un particulier qui propose toutes les catégories de prêts. Nous tenons à vous informer que pour toutes vos demandes de prêt, la durée du prêt est de heures. Starožitné příbory jídelní, dranžírovací a překládací.


Staré nádobí prodej

Prodáváme starožitné Cínové nádobí. Korbel, Terina, talíř atd. Nabízíme: On-line výkup prodej Mikšík, aukce cínových předmětů. Aukce uměleckých předmětů, Sběratelství. Online prodej jídelních souprav, servisů a sad talířů.


Nabízíme k prodeji podsklepený rodinný dům v obci Labuť. Nákup a prodej s pomocí antikpraha. Sochy, plastiky a reliéfy u nás vystavují různé prodejny i soukromé osoby z celé České republiky. Až 1let staré kameninové hrnce a hrnky, bábovková forma, děrovaný hrnec, sádelňáky, vyšší nádoby a poklice.


Staré nádobí prodej

Nabídka mých předmětů je určena výhradně jen pro sběratelské účely. Staré kameninové nádobí Vloženo 25. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Prodám kolekci smaltovaného nádobí. Platbu očekávám do pracovních dnů. Možné i osobní převzetí.


Nebo na výměnu za staré kapesní hodinky, staré mince, staré bankovky, staré pohledy, zlato, stříbro a staré hračky. Kvalitativně jsme tak zvýšili laťku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky