úterý 17. prosince 2019

Staré kořenky

Rozměry: velká výška 2 15-15cm, 800g, malá výška 11cm, 6-5cm. U jedné velké kořenky je jiné víčko, jinak kompletní. Možnost osobního předání v Praze.


Podívejte se na další nápady na téma Stáří, Pomněnky a Hrnečky. Popis: Prvorepublikové kořenky v původní dřevěné poličce. Kořenka má malý otluk v zadní části zásuvky a pravý růžek(skořice) viz.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Keramické secesní kořenky s odstupňovanými mírkami.


Praktická sada s černými nápisy a jednoduchou, převážně modrou rostlinnou výzdobou. Vznikla nápaditým použitím krycích šablon. Tato zdobná technika se tak osvědčila, že se používala i na širší keramický sortiment.

Také proto jsou tyto kořenky mezi lidmi tak. Materiál glazovaný porcelán. Jedna kořenka je poškozená. Vhodné jako dekorace do chalupy. Celkový rozměr 20cm x 10cm.


KOŘENKY DOZY DO CHALUPY SADA KOŘENEK DOZ KOŘENKA CECESE Koreničky. Krásné staré plechové kořenky Cukr Káva. But who else stars in the series? Nabízím staré keramické kořenky - dózy.


Poštovné dle sazebníku České pošty nebo Zásilkovna. Všechny jsou jinak nepoškozené, nejsou prasklé apod. Mosazné svícny, hmoždíře, staré kořenky , starožitnosti.


Diskusní fórum o sběratelství. V nabídce na antikprodej. V případě zájmu mi volejte na uvedené telefonní číslo. Vše v původním stavu nečištěno. Děkuji všem za nabídky.

Staré šuplíkové kořenky. Zajímavostí jsou staré kořenky , které jsou v dostání na aukcích, nebo ve starožitnictví. Prodám kořenky , vše tak jak je na foto.


Používané, ale nepoškozené. Vyrobeno v bývalém Československu. Vyzvednout je možno po dohodě osobně, nebo je mohu poslat poštou. Množství: ks skladem.


Ale jinak jsou ve slušném stavu. Ostatní výrobky ve stejné k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky