pátek 13. prosince 2019

Ubytování štramberk

Ubytování štramberk

Trúbou, historickým náměstím, barokním kostelem, jeskyní Šipkou a přírodním arboretem a mnoha dalšími zajímavostmi. Dolní 32 Štramberk Štramberk. Hotel Roubenka má pro vás romantické ubytování ve starobylém městě Štramberk. Srdečně Vás zveme do městečka Štramberk v předhůří Besky do místa známého též jako Lašská brána.


Ubytování štramberk

Rozkládá se nedaleko měst Nový Jičín a Kopřivnice, mezi svahy Kotouče, Bílé hory a Červeného kamene. Ve Štramberku stojí za zmínku hrad ze 13. DRUHÉ UBYTOVÁNÍ : velký pokoj s vyvýšenou ložnicí a televizí, sociálním zařízením a plně vybavenou kuchyňkou. K tomuto zařízení je nově přistavěná dřevěná zastřešená pergola s přímým výhledem na Trúbu a celý Štramberk. Ubytování perfektní, majitelé vstřícní a příjemní.


Naše chalupy Antik, Becirk a Orlí hnízdo z 18. Se vším komfortem dnešní doby vás přenesou do časů, kdy lidé slavili každý nový dobrý den a městská obydlí byla plná radosti a potěšení ze života. Levné ubytování ve Štramberku. APARTMÁNY Pro - osoby s možností přistýlky, v 1. V každém apartmánu je kuchyňka s ledničkou a jídelním stolem, koupelna se sprchou, Wc, Tv , dětská postýlka, sedačka, Wi-fi připojení k internetu. Přehledný katalog ubytování Štramberk včetně fotografií, popisů, doporučení a cen.


Ubytování štramberk

Z důvodu opatření vlády z 10. Jedinečné Spa a Wellness. Pivní koupele a mnoho dalšího. Spa resort stvořený pro odpočinek a relax.


Beskydy: chaty a chalupy k pronajmutí, apartmány, penziony a další levné ubytování v soukromí ve Štramberku. Jednoduchý výběr ubytování ve Štramberku. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod.


A ušetřit můžete díky slevovým pobytům ve Štramberku. Databáze ubytování obsahuje přímé kontakty na vlastníky ubytování. Rezervace ubytování probíhají bez prostředníka a bez provize. Nekuřácký penzion Freudův sen najdete v historické části města Příbora, poblíž rodného domu Sigmunda Freuda a historické budovy piaristické koleje s krásnými zahradami.


KOLNÍ VÝLETY, ADAPTAČNÍ KURZY. Penzion Příbor, Jičínská 543. Letní grilování na terase aneb Štramberk všemi smysly. Ve svahu za roubenkou je malá kamenná teráska s posezením a grilem. Hosté si tu obzvláště chválí teplé letní večery, kdy sem doléhá šumění stromů a symfonie cvrčků ze sousední botanické zahrady… a když k tomu noční oblohu rozjasní hvězdy nebo zasvítí měsíc, je to naprostá idylka.


Ubytování štramberk

Nabízíme ubytování po celý rok, určitě se u nás bude líbit všem, kteří mají rádi přírodu, kli historické památky a Beskydy. Můžete se projít úzkými uličkami malebného městečka Štramberk , s roubenými chalupami. Po zámeckých schodech se vydáte na hradní věž Trůbu s vyhlídkou do širokého okolí. Oficiální stránky infocentra. Město Štramberk je dobrým výchozím místem pro výlety do okolí i rodinnou dovolenou.


Přímo z penzionu je vstup na nádherné náměstíčko s kašnou, barokním kostelem, pivovarem, pekárnou Štramberských uší, cukrárnou, Muzeem světově proslulého ilustrátora Zdeňka Buriana. Z druhé strany nad penzionem se tyčí dominanta města štramberská Trůba. Nový moderní apartmán nabízí ubytování v malebném horském městečku Štramberk v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky