středa 11. prosince 2019

Rošt do trouby whirlpool

Rošt do kompaktní parní trouby AMW 5IX. Trouby a sporáky Čisticí prostředky, plechy na pečení, výsuvné kolejničky a další. Mikrovlnné trouby Čisticí prostředky, Crisp talíře, parní hrnce a další.


Grilovací rošt do horkovzdušné trouby GRD 0Rozměr 445x3mm. Jak ukazují nové kombinované parní trouby Whirlpool - STEAM, dokáže se pára i rychle a účinně postarat o očistu vnitřku trou­by a skleněných dvířek. Pochromovaný rošt do trouby , který se hodí pro většinu modelů Whirlpool trub. Ve vašem prohlížeči není povolený JavaScript a nelze zobrazit tuto stránku.


Zapněte prosím JavaScript v nastavení vašeho prohlížeče. K č 23Kč bez DPH do. Připravili jsme pro vás sadu náhradních roštů do trouby.


Najdete mezi nimi nejen klasické rošty, ale i výrobky určené pro grilování. Některé z nich jsou určeny jen pro speciální typ trouby , jiné pasují bez problémů do různých domácích spotřebičů. STOP-FUNKCÍ pro trouby a sporáky Bosch. Můžete díky němu umístit pečicí plechy, rošt nebo univerzální pánev do tří úrovní pečicí trouby.


Bez překlopení, protože plný výsuv je velmi stabilní a. Já vidím své štěstí v tom, až v klidu dostuduji školu, odstěhuju se do svého bytu, najdu si práci, partnera, budu si dělat aktivity, které mě naplňují a baví, budu mít blízko své dobré přátele, zlepším si zdraví. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Energetická třída trouby je A. Užijte si pečení s jednou z nejoblíbenějších horkovzdušných trub na trhu!


Prodlužovací rošt na pečení do trouby Wpro ACC 0lze snadno vytáhnout a nastavit na velikost vhodnou právě do Vaší trouby. Vhodný jak pro vaření pokrmů, tak i pro jejich následné vychladnutí. Nastavitelný v rozmezí až cm.


Taktéž vhodný i do chladniček. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. Hledáte jiný typ produktu pro Náhradní díly pro trouby a varné desky Whirlpool , Hotpoint, Indesit a Bauknecht?


Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří skleněné talíře, rolery, unašeče, motorky otáčení talířů, slídové mica desky, pojistky VN a žárovky. Na sporáky a horkovzdušné trouby dodáváme také náhradní díly jako jsou topná tělesa, přepínače, skla, madla dvířek, termostaty a další díly. Přepínač sklokeramické desky Mora, energoregulátor Gorenje Regulátor energie plotny EGO 50. Jedná se o pravý rošt pro plechy do trouby. Levou variantu naleznete v souvicejicím zboží níže.


Příslušenství pro trouby , AP Servis. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování.


Vestavné trouby WHIRLPOOL přehledně na jednom místě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky