úterý 17. prosince 2019

Spirálový kráječ na zeleninu

WESTMARK Kráječ na zeleninu , spiralizér, SPIROMAT Velmi oblíbený spirálový kráječ na ovoce a zeleninu s velice jednoduchým ovládáním a vysokým výkonem. S tímto kráječem nakrájíte ovoce nebo zeleninu snadno a rychle. Spirálový kráječ na zeleninu. Stačí jen zatočit a efektně vypadající spirálky jsou na sv.


Připravte si originálně vypadající saláty, chutné a zdravé zeleninové špagety nebo zábavné spirálové ozdoby. Microplane spirálový kráječ je jednoduchý a přitom velmi důmyslný nástroj, který najde své uplatnění hlavně při přípravě zdravých zeleninových salátů.

Inspirován tvarem klasického ořezávátka na tužky, prostým otáčením zeleniny vytváří tenké dlouhé proužky. Díky tomuto úžasnému kráječi si můžete salát připravit během pár chvil. Extreme Dangerous Firewood Processor Machine, Modern Homemade Log Splitter Wood Processing Skills - Duration: 15:55. Vaše zeleninové saláty budou vypadat velmi originální. Univerzální spirálový kráječ na zeleninu Zelená (Kráječe ovoce a zeleniny) Hodnocení produktu:.


Připravte pro přátele krásné zeleninové talíře pomocí Univerzálního spirálového kráječe na zeleninu. Jak se spirálový kráječ na zeleninu používá? Před prvním použitím kráječ důkladně vymyjte teplou vodou a mycím prostředkem.

Vložte zeleninu do vybraného otvoru dle požadovaného výsledku krájení. Jednou rukou držte kráječ a druhou rukou. S tímto dekorativním kráječem vykouzlíte v okamžiku nekonečně dlouhé nudle mrkve, okurky, ředkvičky a jiné tvrdší zeleniny. Všechno zboží, které prodáváme na našem internetovém obchodě je ověřené a kvalitní. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Užijte si zeleninu jinak! Vytvořili jsme pro vás tento kráječ , abyste si užili kulinářské kouzlo doma, ve své kuchyni. Fantastické zeleninové špagety, působivé polévky, luxusní těstoviny … To vše dokážete s touto spirálovou frézou. Jednoduchá obsluha, snadná údržba a skutečně okouzlující výsledek.


Vložte ji do vybraného otvoru dle požadovaného výsledku krájení. Až se budete blížit k ostří, použijte přiložený držák na zeleninu. Kuchyňské kráječe na zeleninu a ovoce Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun. Stylový kráječ je vhodný na krájení tenkých proužků zeleniny nebo k dozdobení salátů a pokrmů.


Perfektní dárek pro milovníky salátů a krásného jídl. Jedná se o ruční spiralizér, který je ideální na zpracování podlouhlé zeleniny jako jsou okurky, cukety, mrkev, petržel a pod. Elektrický spirálový kráječ zeleniny.

Snadno tak vytvoříte mimořádně dlouhé spirály například z cukety, mrkve nebo okurky. Plnicí válec na zeleninu můžete využít zároveň jako úschovnu pro nástavce. Stačí vložit zeleninu , otáčet a bude připravená ozdobit talíře.


S chráničem prstů, který zároveň slouží k zatlačování zeleniny do kráječe. Z plastu vhodného ke styku s potravinami, s. Tento kráječ totiž umí velmi snadno vytvořit ze zeleniny nebo ovoce spirály či delší špagety. Vaše pokrmy tak získají na chutnosti i estetické kráse.


Tato kuchyňská pomůcka má čepele z tvrzené čepelové oceli a trychtýřovou vložku, která zajišťuje bezpečné krouhání menších kousků zeleniny – nehrozí žádné poranění prstů při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky