pondělí 30. prosince 2019

Rošt do trouby

Připravili jsme pro vás sadu náhradních roštů do trouby. Najdete mezi nimi nejen klasické rošty, ale i výrobky určené pro grilování. Některé z nich jsou určeny jen pro speciální typ trouby , jiné pasují bez problémů do různých domácích spotřebičů.


IHNED k odeslání, u Vás již 8. Zobrazit Detail produktu.

Rošt do trouby Mora 68. Jde o stabilní oporu pro hrnce či pekáče, které nechcete mít během pečení položeny na samotném dnu trouby. Vytváří přehledné členění, jež napomáhá ke správnému propečení pokrmů. Na sporáky a horkovzdušné trouby dodáváme také náhradní díly jako jsou topná tělesa, přepínače, skla, madla dvířek, termostaty a další díly. Příslušenství pro vestavné pečící trouby skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, Bosch, AEG a dalších.

K č 23Kč bez DPH do. BEKO Litinový rošt HIZG. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Jedná se o ideálního pomocníka pro sporáky se šířkou cm. Je potažený teflonovou vrstvou. Je vhodný pro všechny trouby , díky jeho nastavitelnosti jej. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Grilovací rošt do horkovzdušné trouby GRD 0Rozměr 445x3mm. Trouby a sporáky Čisticí prostředky, plechy na pečení, výsuvné kolejničky a další. Mikrovlnné trouby Čisticí prostředky, Crisp talíře, parní hrnce a další. Jednoduchým tahem ruky jej vytáhnete na požadovanou velikost (bez nutnosti použití pracovního náčiní).


Jakmile je nastavený, zůstane stabilní bez nutnosti fixace šrouby. Vhodný také pro chladničky. Najdete u nás jak rošty lamelové, tak i rošty pevné dřevěné, vše z české produkce.

Pod většinu matrací je vhodný lamelový rošt , některé typy matrací je možno položit i na pevný rošt. Do vaší trouby či sporáku si nyní můžete pořídit náhradní rošt od firmy MORA. Pokud váš starý rošt v troubě dosluhuje, originální náhradní produkt pro vás bude tou správnou volbou. Kde najdu výrobní štítek?


Univerzální rošt do trouby 3x až zobrazit více. GN gastro do konvektomatu trouby pecí Popis. Plech do trouby mělký PO.


Může být použit i pro jiné účely (grilování v přírodě, do lednic apod). Do hodnocení jsme nezahrnuli objem trouby , ten je totiž závislý hlavně na počtu členů v domácnosti. V kategorii vybavení jsme se zaměřili hlavně na komfort a bezpečnost.


Dobrou zprávou je, že všechny trouby mají chladná dvířka, nehrozí tedy popálení z neopatrnosti. Ne všechny modely jsou ale vybavené dětskou pojistkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky